Uçak Bileti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile hazırlanan Türkiye 100 listesinde, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketi” seçildik.

Şirketlerin 2017-2019 arası 2 yıllık ciro artışı değerlendirilerek hazırlanan Türkiye 100 listesinin birincisi, yüzde 5808 büyüme oranıyla turna.com oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Oda – Borsa başkanlarının katılımları ile Ankara’da gerçekleşen ödül töreninde, başarı plaketimizi sevinçle ve gururla aldık.

Turna.com olarak başarımızın temelinde, yenilikçi yaklaşımımız ve kullanıcı deneyimi üzerinde titizlikle çalışmamız yatıyor. Mühendislerimiz tarafından hayata geçirilen teknolojilerimiz ile müşterilere en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Online seyahat sektöründeki teknoloji liderliğimizi, 2 yılda tam 58 kat büyüyerek “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketi” unvanıyla taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Başarımıza ve heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ederiz.

turna.com türkiye 100
Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here