Uçak Bileti

Dünyanın en çok destinasyona uçan ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcular hava yolunun sunduğu avantajlardan yararlanmak için Miles&Smiles üyeliğini kullanıyor.

Her uçuşta mil kazanma ve bu millerle alışveriş yapma, uçuş sınıfı yükseltme, CIP alandan yararlanma gibi ayrıcalıklar sunan kart ile miller biriktikçe üyelik statüsü de yükseliyor.

Türk Hava Yolları Miles&Smiles kartın 4 farklı üyelik statüsü bulunuyor.

THY Uçak bileti fırsatlarına göz atın.

Türk Hava Yolları Miles&Smiles Kart Ayrıcalıkları

1. Miles&Smiles Classic 

Miles&Smiles Classic kart Miles&Smiles programına yeni üye olan herkesin başlangıç seviyesini ifade ediyor. Giriş statüsündeki bu karta sahip olan yolcular Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi diğer hava yolları ile uçtukça mil kazanıyor.

Biriktirilen millerle üye ve üye yakınına ödül bilet, refakatçı bilet ve kabin yükseltme avantajı sunuluyor. Bu statüdeki üyeler arkadaşlarını üyeliğe davet ettiklerinde You&Friends programı ile 2 bin 500 mil kazanabiliyor.

2. Miles&Smiles Classic Plus

Miles&Smiles Classic Plus, Miles&Smiles programının ikinci seviyesi. Bu üyelik seviyesine yükselmek isteyen Miles&Smiles Classic üyelerinin son 12 ayda 25 bin statü mil kazanmaları gerekiyor. Miles&Smiles Classic Plus üyeleri iç hatlarda Business Class kontuarında check-in işlemi yaptırabiliyor. Ayrıca Ankara Esenboğa, Antalya, İzmir Adnan Menderes, İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’ndaki loungleara doğrudan check-in erişimine sahip oluyor.

Tüm iç hat uçuşlarında lounge kullanımı hakkı bulunan yolcular, Türk Hava Yolları uçuşlarında iç hatlarda ve dış hatlarda ekstra 10 kg’a kadar fazla bagaj hakkından yararlanabiliyor.

3. Miles&Smiles Elite

Miles&Smiles Elite, Miles&Smiles programının üçüncü seviyesi. Bu üyelik seviyesine yükselmek isteyen Miles&Smiles Classic Plus üyelerinin son 12 ayda 40 bin statü mil kazanmaları gerekiyor.

Bu üyelik seviyesindeki yolcular iç ve dış hat uçuşlarında lounge hizmetinden bir aile üyesi ya da misafirleriyle yararlanabiliyor. Türk Hava Yolları’nın iç ve dış hat uçuşlarında ise 20 kg’a kadar ekstra bagaj hakkı veriliyor. Bu esktra bagaj hakkının yanı sıra bir tane de ekstra bagaj hakkı veriliyor. Elite üyeleri Star Alliance Gold Kart avantajlarından da yararlanabiliyor.

4. Miles&Smiles Elite Plus

Miles&Smiles Elite Plus, Miles&Smiles programının dördüncü ve en yüksek seviyesi. Bu üyelik seviyesine yükselmek isteyen Miles&Smiles Elite üyelerinin son 12 ayda 80 bin statü mil kazanmaları gerekiyor.

Bu üyelik seviyesindeki yolcuların Türk Hava Yolları iç ve dış hat uçuşlarında 25 kg, parça bagaj uygulaması olan seyahatlerde ise +1 parça ekstra bagaj hakkı bulunuyor.

Türk Hava Yolları uçuşlarında mil düşülmeksizin yılda 2 adet hediye upgrade avantajı da oldukça cazip.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here