Uçak Bileti

Seyahat kültürü sosyal medyanın etkisiyle de her geçen gün gelişiyor. Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı fotoğraflar, videolar birçok kişinin yeni seyahat planlarına ilham oluyor.

Seyahate çıkanlar seyahat ettikleri şehir ya da ülkeden küçük hediyelerle dönerek kendilerini ve sevdiklerini mutlu ediyor. Bazen küçük bir anahtarlık, bir posta kartı ya da buzdolabı süsü seyahat anılarının ölümsüzleşmesini sağlıyor.

Seyahat etmeyi seven babalara Babalar Günü’nde alınabilecek hediyeleri sizler için listeledik.

Seyahat Severlere Alınabilecek Hediyeler

1. Kişisel pul

Mobil Uygulama

PTT’nin 2005’te başladığı kişisel pul hizmeti hala yeteri kadar bilinmese de seyahat severler için en anlamlı hediyelerden biri. Dilediğiniz bir görseli üzerine yazmak istediğiniz yazı ile birlikte illerdeki PTT Değerli Kağıtlar Müdürlüğü’ne götürerek pula dönüştürebiliyor, görselinizi ve adınızı ölümsüzleştirebiliyorsunuz.

Küçük bir baskı bedeli karşılığında istediğiniz sayıda basılan pulları teslim aldıktan sonra kişisel gönderilerinizde kullanabiliyorsunuz. Bayram, yılbaşı gibi dönemlerde tebrik kartlarınızın üzerine yapıştırdığınız, kendi görselinizi taşıyan pullarla kartlarınız sahiplerine ulaşıyor. Babanıza veya baba veya baba adayı sevdiklerinize onun görselini taşıyan pul bastırabilir, sıra dışı hediye ile onu mutlu edebilirsiniz.

2. Yerküre

Seyahate ilgisi olanların en sevdiği şeyler arasında haritalar ve dünya haritası içeren objeler bulunuyor. Dünya üzerindeki ülkeleri gösteren ışıklı yerküreler gece lambası özelliği ile çok işlevli. Işıklı yerküre hediyesi, seyahat sever babaları çok mutlu edecek.

3. Buzdolabı magneti

Seyahat severlerin en çok biriktirdiği objelerden biri de buzdolabı magnetleri. İster seyahat ettiğiniz yerden, ister yaşadığınız şehirden isterseniz sevdiğiniz kişinin görselini bastırarak oluşturacağınız buzdolabı magneti zaman ne kadar geçerse geçsin önemini koruyan hediye çeşitlerinden.

4. Kar küresi

Seyahat hediye klasiklerinden kar küreleri de zamana yenik düşmeyen hediyelik eşyalardan. Altında şehir ya da ülkenin adı yazan ve üzerinde içi kar taneleriyle dolu su bulunan kar küreleri saklaması ve sergilemesi keyifli hediyelerden. Her yerde bulunması kolay olduğundan çok enerji sarf etmenize de gerek yok.

5. Pasaport kılıfı

Üzerinde kişinin adı yazan ve seyahate ilişkin çeşitli resim ve sembolleri taşıyan deri pasaport kılıfları seyahat severlerin hoşuna gidebilecek hediyelerden. Yurt dışı seyahatlerde en önemli belgemiz olan pasaportumuzu koruyan kılıf sürekli yanımızda taşındığından hediye alanın her an hatırlanmasına yardımcı oluyor.

Uçak Bileti

Seyahat sever babalar için en anlamlı hediye, görmek ve keşfetmek istediği şehre gidiş-dönüş bir uçak bileti olabilir. Babalar Günü hediyesi olarak, görmek istediği şehre uçak biletini hemen alabilir, hayatınızdaki değerli babalara unutulmaz bir deneyim hediye edebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here