Uçak Bileti

Sosyal medyada bir süredir Turna.com deneyimlerini anlatıyoruz. Özelliklerimiz kullananların işini kolaylaştırıyor, cebini koruyor. Bunlara dair yorumları Instagram Hikayeler Bölümü’nde paylaşıyoruz… Telefonda Müşteri İlişkileri departmanımızla görüşme gerçekleştiren müşterilerimize ise görüşmeden sonraki gün anket gönderiyoruz. Anketin en sonunda sorduğumuz “Çağrı merkezi hizmetimizi nasıl daha iyileştirebiliriz?” sorusuna bu yıl içinde gelen bazı yorumları paylaşmak istedik… Peki sence neden Turna?

İşte yorumlar: 

ben turna com dan … şimdiye kadar çok memnun kaldım.her yönü ile çok araştırdım turnadan daha uygun fiyata uçak bileti sağlayan yer yok.en önemlisi dürüst..başka siteler thy ve anadolu jet in %10 indirimini sanki kendi indirimleri gibi yansıtmaya çalışıyorlar.Ayrıca puan veriyor turna com.ayrıca sık olmasada arada indirim kodu kişiye özel veriyor açıkçası çok memnunum şimdiye kadar inşallah böyle gider.başarılar dilerim.

 ****

Gayet iyiydi

Mobil Uygulama

Ben turna.com yapımcılarına ve çalışan arkadaşlara böyle güzel, milli güvenilir bir site kazandırdıkları için

Teşekkür ediyorum.

 ****

İyi dedik ya?

 ****

Günlük hayatta birçok farklı konuda farklı firmaların çağrı merkezleri ile görüşüyorum. Bazılarından memnun kalmakla birlikte genelde çözüm odaklı olamıyorlar. Ancak ilk defa bu kadar yardımsever, sıcakkanlı ve çözüm odaklı bir çağrı merkezi çalışanı ile görüştüm. İlgi ve alakası için tekrar teşekkür ederim.

****

herkes çok iyi idi firmada çok güzel bence   ilk 3 arasına girecek bir firma insanların ögrenmesi gerekir ben şimdiden etrafımda paylaşmaya başladım her zaman tercih edeceğim bir kurum teşekkürler

****

Şu anlık bana göre yeterli duruyor çünkü kendi seçeneklerimi direk buldum onun için teşekkür ederim

****

Böyle devam etseniz yeterli ??

****

Merhabalar, gayet başarılı bir ekip teşekkürler

****

Bu soruyu sorduğunuza göre işinizi ciddiye alıyorsunuz 🙂 Bakış açınız eminim sizleri daha da aranılır yapacak

****

Son zamanlarda gördüğüm en iyi çalışan çağrı merkezi

**** 

İyi olan bir şeyi daha da iyi yapabilirsiniz.

****

Hedefiniz hep DAHA İYİ olmaya yönelik olursa başarılarınız kaçınılmaz olur.

****

TURNA.COM SAHİBİNE VE ÇALIŞANLARA VERDİKLERİ HİZMETTEN DOLAYI TŞK EDERİM

****

Anadolu Jet uçuş iptali yaptı ve sadece sms ile 1 yıl içinde hakkınızı kullanabilirsiniz diye tamamen baştan sağma açıklayıcı olmayan ve mağduriyetimizi gidermeyen bir mesaj yolladı. Direk sizleri arıyarak uçuşumu ayarladım. Havayolu şirketinin böyle kişileri mağdur etmeye hakkı yok. Sizlere yönlendirebilir.  Turna.com son bir kaç uçuşumda kullanıyorum. Ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Mesleğim kalite mühendisi olduğum için süreç yaklaşımı ve sonuç odaklı olmanızdan memnun kaldım. İyi çalışmalar dilerim.

****

Merhaba,

Turna.com ailesinin, hızlı  sorun çözme kabiliyeti, kendilerini zirveye taşıyacaktır, başarılarınızın devamını diliyorum.

****

bence iyileştiremezsiniz. Bundan iyisini bilmiyorum bu yüzden fikir veremem

****

Merhaba 3 yıldır ailece yurtdışı biletlerimizi sizden alıyoruz. Sunmuş olduğunuz fiyatlar  ,internet sayfanızın çok kolay kullanımı ve çağrı merkezindeki arkadaşlardan çok memnunuz .Teşekkürler

****

Yeterince iyi hizmet veriyorsunuz. Kıymet bilmeyenler utansın 🙂

****

Hiç bir sıkıntı yok sizleri seviyoruz …. ☺☺☺☺☺☺☺☺

****

Allah iyiliğinizi versin :))

 

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here