Uçak Bileti

Dünya moda ve kozmetik sektörünün kalbi durumundaki Paris, alışveriş turizmiyle de dünyanın en popüler destinasyonları arasında. Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden binlerce insan Paris’in büyülü alışveriş merkezleri ve mağazalarında alışveriş yapmak için kente akın ediyor.

Adeta devasa bir açık hava alışveriş merkezini andıran Fransa‘nın başkenti Paris‘in konsept ürünler sunan mağazalarının olmaması düşünülemez değil mi? İşte bir Paris gezisinde, alışveriş yapmasanız bile mutlaka görmeniz gereken, her biri birer sanat galerisi niteliğinde farklı konseptlere sahip olan Paris mağazaları…

Paris’in Konsept Alışveriş Mağazaları

1. L’Eclaireur

L’Eclaireur başta yalnızca bir butikmiş gibi görünse de birçok konsept ürünün sergilendiği, sınırlı sayıda özel koleksiyona hayat veren tasarımcıların ürünlerini bulabileceğiniz bir yer.

Mobil Uygulama

Mağazaya girdiğiniz andan itibaren mağazadaki ürünlerden çok mağazanın mükemmel dekorasyonu içerisinde büyüleniyorsunuz. Mağaza tasarımcılarının en büyük beklentisi de ürünlerden ziyade mağazanın atmosferine dikkat çekmek.

Adres: 40 Rue de Sévigné 75003 Paris (5 farklı konseptte mağazası mevcut) Metro: Saint Paul

2. Merci

Merci, Paris’in atmosferi ve kalitesiyle öne çıkan konsept mağazalarından. Mobilyadan ev eşyasına, giyimden dekoratif ürünlere hem modern hem de geleneksel çizgide onlarca farklı ürün mağazada beğeniye sunuluyor. 150 bin kitaptan oluşan koleksiyonu ile insanı şaşırtan kafesi ile mağaza müze görünümünde.

Farklı tasarımcıların imzasını taşıyan onlarca ürün, yeni trend piyasanın tüketime dayalı baskısının dışına çıkarken, ürünün özelliklerinden ziyade tasarımı albenili. Paris’te konsept alışveriş denildiğinde Merci’nin akla ilk gelen yerlerden olması da bu yüzden.

Adres: 111 Boulevard Beaumarchais 75003 Paris. Metro: Saint Sébastien Froissart

3. Colette

Paris’in en ünlü konsept alışveriş noktaları arasında yer alan Colette, sınırlı sayıda üretilen özel tasarım ürünleri bulabileceğiniz, insana kendini özel hissettiren bir mağaza. Ünlü markaların koleksiyonlarının yanında ünlü tasarımcıların hayat verdiği ürünlerin de bulunduğu mağazada parfümden giyime, kozmetik ürünlerden günlük hayatta kullanılabilecek objelere kadar çeşitlilik söz konusu.

Teknoloji, kitap ve müzik konseptine özel bir bölüm de ayrılan mağazada hediyelik eşya reyonu dünyanın birçok yerinde bulamayacağınız özgün parçaları barındırıyor.

Adres: 213 Rue Saint-Honoré 75001 Paris. Metro: Tuiliries

Alışveriş tutkunu ve seyahat severseniz, Fransa’nın Aşıklar Şehri olarak da anılan başkenti Paris tam size göre. İstanbul ve Ankara’dan Paris’e düzenli uçak seferlerinin olması ve farklı hava yolu şirketlerinin sık uçuş düzenlemesi Paris uçak bileti fiyatlarını uygun seviyeye çekiyor. Paris uçak bileti seçeneklerine göz atarak yılın her dönemi Paris seyahatinizi planlayabilir, bu eşsiz şehrin sokaklarında özgürce kaybolabilirsiniz.

Turna.com üzerinden Fransa vizesi hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here