Uçak Bileti

Dünyada romantizmin başkenti olarak kabul edilen Paris, tarihi yapıları, eşsiz mimari ögeleri, geniş caddeleri, yemyeşil park ve bahçeleri, muhteşem lezzetleri ile her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan bir metropol.

Çocuklarıyla seyahat eden ailelerin de rotasında sıkça yer alan bir noktaya dönüşen Paris, çocuklu aileler için bolca alternatife sahip bir şehir. Rahat ulaşım imkanı ve çocuk dostu mekanlarıyla, çocuklarla Paris’e gitmek için 5 nedeni sizler için bir araya getirdik.

Çocuklarla Paris’e Gitmek İçin 5 Neden

1. Disneyland

Dünyanın farklı ülkelerinde tematik parkları olan Disneyland’ın en ünlüsü Paris’te. Her yıl onbinlerce çocuk ve yetişkin bu tematik parka eğlenmeye gidiyor. Çocuklu aileler için bu güzel şehirde ilk gidilmesi gereken yerlerden biri Disneyland.

Mobil Uygulama

2. Eyfel Kulesi

Şehrin dünyaca ünlü sembolü çocuklar için muhteşem bir deneyime tanık olunacak yerlerden biri. Eyfel Kulesi’nin merdivenlerinden çıkmak, şehre kuş bakışı bakmak ve atmosferi çocuğunuzla birlikte hissetmek için kuleye çıkın!

3. Air And Space Museum

Havalimanına çok yakın bir noktada bulunan Air and Space Museum (Havacılık ve Uzay Müzesi) özellikle gökyüzüne karşı ilgisi olan çocukların gözbebeği. Dev uçak maketleri, simulasyon oyunları ile keyifli dakikalar sizi bekliyor.

4. Batobus

Şehrin çevresini kanallar ve nehir üzerindeki rotadan gezme ve izleme şansı sunan Batobus çocuklu aileler için konforlu ve güvenli bir gezi aracı. Etkileyici mimariye tanık olmak, bazı noktaları yürümeden gezmek için hoş bir alternatif.

5. Parc Asterix

Disneyland’a benzeyen tematik bir eğlence parkı olan Parc Asterix, Fransızların milli eğlencelerinden. Şehir merkezine 1 saat mesafedeki bu güzel parka çocuklarla gidenler zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor bile. Her gün farklı konseptte eğlencelerin düzenlendiği parka internetten indirimli bilet almak mümkün.

Paris, birçok insanın görmek istediği yurt dışı destinasyonlar arasında. Bu güzel şehri keşfetmek için Paris uçak bileti seçeneklerine göz atın. Çantanızı toplayın, biletinizi hazırlayın ve yola çıkın!

Turna.com üzerinden Fransa vizesi hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here