Uçak Bileti

Küçük bir Güneydoğu Asya olan Laos, bakir doğası ve yozlaşmamış kültürü ile modern dünyanın tüketim kültürüne karşı durmayı başarıyor.

Laos, seyahat sırasında konfordan uzaklaşmayı dert etmeyenler için harika bir ülke. Ulaşımın güç olduğu ülkede yerel yaşama dahil olmadan seyahat etmek mümkün değil. Bu yüzden konfor alanının dışına çıkmadan Laos’u keşfedemiyorsunuz.

Laos Gezilecek Yerler

1. Luang Prabang

Laos’u ziyaret edenlerin mutlaka uğradığı Luang Prabang, UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan çok hoş bir şehir. bir zamanlar Laos Krallığı’nın başkenti olan tarihi şehir, Mekong ve Nam Khan nehirlerinin birleştiği yerde kurulu.

Mobil Uygulama

Kentte birçok tapınak ve manastır var. Sabahın erken saatlerinde Budist keşişler şehre yürüyerek kendilerine sunulan yemekleri kabul ediyorlar.

Yakınlardaki bulunan şelalelere gidebilir ve hatta fillere bile binebilirsiniz. Şehrin ana caddesinin sonundaki gece pazarı, hediyelik eşyalar satın almak için iyi bir yer. Yerel bir yemek olan Mekong Nehri Yosunu yemek konusunda iddialı olanların deneyebileceği bir lezzet.

2. Vang Vieng

Vientiane’ye özel araçla 4 saat mesafede bulunan Vang Vieng, pek çok turistik aktivitenin yapıldığı Nam Song Nehri’nin kıyısında kurulu. Mağaraları, akarsuları, küçük şirin köyleri ile şehir modern dünyadan uzaklaşmak isteyenler için ideal.

3. Phonsavan

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here