Uçak Bileti

Türkiye’nin yanı başındaki tatil cenneti Kıbrıs, deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için eşsiz bir tercih. Gece hayatı da oldukça renkli olan ada, dünya mutfağından lezzetler sunan birbirinden şık restoranları, cafeleri ve barları ile sevilen lezzetleri misafirlere sunuyor.

Pop, tekno, hip-hop ve geleneksel Yunan müziğinin canlı ve güzel bir karışımının sunulduğu Kıbrıs gece hayatı, enerjik partilerden sessiz sakin mum ışığında romantik bir yemeğe kadar her türlü seçenek mevcut. Kıbrıs’ın gece kulüpleri her yaştan parti tutkunlarını ve rahat bir atmosferde dinlenmek isteyenlere istedikleri her şeyi sunuyor. Kıbrıs gece hayatının tadını çıkarmak için dans ayakkabılarınızı giyin ve aşağıdaki birbirinden güzel 5 noktaya uğrayın.

Kıbrıs uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Kıbrıs Gece Hayatı

1. Larnaka

Güney Kıbrıs’ın Larnaka şehrinin sahilinde palmiye ağaçlarıyla dolu bir alandan daha güzel nerede parti yapılabilir? Bu bölgede birbirinden eğlenceli barlar, kafeler ve tekno müzik ile coşan tavernalar bulunuyor. Eğer yemekten sonra disko yada canlı müzik istiyorsanız yine Larnaka sahilinde bir tur atmanız yeterli.

Mobil Uygulama

2. Ayia Napa

Güney Kıbrıs’ın doğusunda antik kalıntılar modern club cennetiyle birleşiyor. Ayia Napa, tam bir parti atmosferine sahip ve her zevkten insanı memnun edecek nitelikte. Yaklaşık 20 gece kulübünün yanında oldukça fazla sayıdaki canlı barları, kafeleri ve restoranlarıyla sabahın 6 sına kadar müzik durmuyor.

3. Baf

Eğer biraz daha sessiz ve sakin bir akşam geçirmek istiyorsanız Baf ziyaretçilere biraz daha Akdeniz esintisini tattırıyor. Akşam yemeği bu bölgenin en gözde tercih sebebi ve çok taze deniz ürünleri de bu tercihi haklı kılacak nitelikte son derece kaliteli.

4. Limassol

Limassol’un çılgın gece hayatı Ayia Napa ile yarışamasa da tıklım tıklım dolu barlardan, cafelerden, diskolardan ve restoranlardan anlaşılacağı üzere Limassol da bir hayli hareketli.

5. Lefkoşa

Kıbrıs’ın başkenti adanın geri kalanına nazaran çok daha farklı etnik gruplara hitap edebilen yapısıyla dikkat çekiyor. Sayısız bar ve cafeler mevcut ve hepsi de üniversite kampüsüne çok yakın. Öğrencilerin o yılki kozmopolit yapısı hangi barın daha popüler olacağına karar veriyor.

Görülmeye değer tarihi mekanları, casinoları, restaurantları, lüks otelleri, renkli kafeleri ve ılıman havasıyla kış aylarında bile en gözde tatil destinasyonu Kıbrıs, keyifli tatil yapmak isteyenlere alternatif bir eğlence destinasyonu olarak öne çıkarıyor.

Türk vatandaşları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) pasaport ihtiyacı olmadan, kimlikle seyahat edebiliyor. Güney Kıbrıs’a Kuzey Kıbrıs’tan geçiş ise Türk vatandaşlarına mümkün değil. Güneye geçmek isteyenlerin Güney Kıbrıs vizesi alıp, Atina üzerinden seyahat etmeleri gerekiyor.

Otobüs Bileti

1 YORUM

  1. Merhaba Paylaşımın Güzel Ama Kuzey Tarafında Değil Bu Yerler.
    Rum Tarafına göre Kuzeyde’de Bir Çok Eğlence Mekanları Bulunmakta.
    Yavruvatandan Selamlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here