Uçak Bileti

Kasım ayı, dünya genelinde coşkulu festivallerin ve kutlamaların olduğu bir döneme işaret ediyor. Soğuk havaların başladığı bu ay, sıcacık etkinliklerle ısınmamıza neden oluyor. Renkli yaprakların sonbahar rüzgarlarıyla dans ettiği bir mevsimde, “Kasım ayı festivalleri” ile bir araya geliyoruz. Bu ay, kültürler arası etkileşimin ve eğlencenin bir araya geldiği bir zenginlik sunuyor. Kasım ayında gerçekleşen bu keyifli festivallere göz atmak için heyecan verici bir yolculuğa hazır olun.

Kasım’da Türkiye’de Neler Oluyor?

Kasım Ayı Festivalleri

Kasım ayı Türkiye’de festivaller, etkinlikler ve kutlamalar açısından oldukça hareketli bir dönem. Bu ay, tarihsel ve kültürel öneme sahip birçok etkinliği barındırırken, aynı zamanda coğrafi çeşitliliği ve zenginlikleri de kutlayan özel festivallere ev sahipliği yapıyor. İşte Kasım’da Türkiye’de dikkat çekici etkinliklerinden bazıları.

Antalya Kültür Yolu Festivali

Antalya Kültür Yolu Festivali

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Kültür Yolu Festivallerinden Antalya için geri sayım başladı. Tiyatrolar, sergiler, konserler ve sayamadığımız bir çok etkinlikle dolu dolu bir festival sizi bekliyor. Festival programının detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Tarihler: 4-12 Kasım 2023

Mobil Uygulama

Uluslararası Ankara Caz Festivali

Atölyeler ve konserlerden oluşan şahane bir programa sahip bu yıl yine Ankara Caz Festivali. Kerem Görsev Trio, Erkan Oğur, Yuri Honing Acoustic Quartet, Renaud Garcia Fons ve daha bir çok ismin kulaklara şenlik konserleri olacak. Web sitesinden tüm etkinlikleri inceleyebilirsiniz.

Tarihler: 15-25 Kasım 2023

İzmir Gastrofest

İzmir Gastrofest

İzmir GastroFest yurt içinden ve dışından gastronomi dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren bir etkinlik. Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan festival bölgeyi mutfağıyla tanıtmak, gastronomik değerleriyle ön plana çıkan, marka bir kent yapmak amacıyla düzenleniyor. Festival yeri Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası olacak.

Tarihler: 12 Kasım 2023

Adana Gençlik Festivali

Adana Gençlik Festivali

Adana Gençlik Festivali Mavi Su Aqualand´da gerçekleşecek ve katılımcıları eğlenceye doyuracak gibi görünüyor. Manga, Sagopa Kajmer, Pinhani, Fatma Turgut, Semicenk ve daha birçok isim festival boyunca sahne alacak.

Tarihler: 2-5 Kasım 2023

Kıranköy Uçurtma Üzüm ve Ayva Şenliği

Manisa’nın Gördes İlçesine bağlı Kıranköy mahallesinde 18.kez düzenlenecek olan Kıranköy Uçurtma Üzüm ve Ayva Şenliği sizi bekliyor. Yarışmalarla, pikniklerle, yerel konserlerle keyifli bir festival programı sunuyor.

Tarihler: 5 Kasım 2023

Milas Zeytin Hasat Şenliği

Milas Zeytin Hasat Şenliği

Bu yıl 9.kez düzenlenecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği lezzetli stantlara, eğlenceli etkinlik ve gösterilere, coşkulu konserlere ev sahipliği yapacak. Kasım’da Ege’nin ılık rüzgarını hissetmek isterseniz bu yöresel festivali kaçırmayın.

Tarihler: 11-12 Kasım 2023

Türkiye’de Kasım ayı festivalleri sizi kesmediyse Kasım Ayında Gezilecek Yerler | 5 Destinasyon Önerisi içeriğime de mutlaka göz atın. 😊

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here