Uçak Bileti

Mavinin bin bir tonunu eşsiz bir uyumla birleştiren Kaş, gezginlerin, tatilcilerin ve özellikle de dalış tutkunlarının en gözde adresleri arasında yer alıyor. Bu nedenle Türkiye‘de ‘plaj’ denildiğinde akla gelen ilk yerlerden birinin Kaş olmasına şaşırmamak gerek. Sonuçta, Kaş’ın maviliği ile büyüleyen eşsiz plajlarında yüzmeyi ve güneş banyosu yapıp herkesin kıskanacağı bir bronzluğa sahip olmayı kim istemez ki.

Sahil boyunca masmavi rengi ile göz alan sularına adım atmak için adeta zamanla yarışacağınız Kaş, Türkiye’nin en güzel plajlarına ev sahipliği yapıyor. İşte Kaş yolculuğunda, denizin tadını çıkarabileceğiniz harika plajlardan bazıları.

Kaş’ta Görülmesi Gereken 3 Muhteşem Plaj

1. Kaputaş Plajı

Hırçın dalgaları, ufacık çakıl taşlarıyla karışmış kumları ve en güzeli de sularının tertemiz maviliği ile kendine hayran bırakan Kaputaş Plajı, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da en güzel plajları arasında gösteriliyor. Yer altı suları nedeni ile turkuaz rengi ile bütünleşmiş bir maviliğe bürünen Kaputaş’ta dalgalarla eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Mobil Uygulama

2. Patara Plajı

Kaş’ın Kalkan ilçesi yakınlarındaki Patara Antik Kenti içerisinde yer alan Patara Plajı, Türkiye’nin en etkileyici plajları arasında bulunuyor. Yaklaşık 12 kilometreyi bulan sahil şeridi, incecik kumları, sığ sularıyla göz alan plaj, Caretta Caretta’ların da gözdesi.

3. Seyrek Çakılı Plajı

Kaputaş Plajı ile güzergahta bulunan Seyrek Çakılı Plajı, hemen yol kenarında yer alan ufak bir alanı kapsıyor. Herhangi bir işletme ya da duş, tuvalet gibi hizmetlerin olmadığı plaj, özellikle yöre halkı tarafından çok tercih ediliyor. Burası Kaputaş’a göre daha sakin ve dalgasız olmasına rağmen maviliği ile oradan eksik kalmıyor.

Birbirinden harika plajları ve doğasıyla dünyadaki emsalleri ile yarışan bu şirin ilçe, sahip olduğu doğal güzellikleri ile keşfedilmeyi bekleyen bir cennet köşesi. Siz de bu şahane yerlerden daha fazla mahrum kalmak istemiyorsanız uçak bileti kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here