Uçak Bileti

Türkiye’nin en büyük adası olan Gökçeada, eşsiz koyları ve plajları ile yaz tatillerinde deniz keyfi yapmak isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Gökçeada, Ege Denizinde yüzmenin tadına varabileceğiniz temiz ve masmavi suları, incecik kumları ile cennetten bir köşeyi andırıyor.

Sakin ve berrak suları, serin havası ile huzur bulacağınız Gökçeada, her adım başında karşınızda çıkan keçileri ve güleryüzlü insanları ile keyifli zamanlar geçirebileceğiniz mükemmel bir tatil durağı.

Gökçeada’da Denize Girilecek 5 Yer

1. Laz Koyu

Adanın güney ucunda bulunan Laz Koyu, hem plajı hem de denizi kumlu olduğu için deniz keyfini rahatça yaşayabileceğiniz bir adres. İçerisinde yer alan tesiste, duş, tuvalet ve yeme içme ihtiyaçlarınızı giderme imkanı bulabileceğiniz koy, kamp yapmak isteyenler için de oldukça uygun.

Mobil Uygulama

2. Mavi Koy

Yıldızkoyu’nun hemen yakınında bulunan Mavi Koy, adaya gelenler tarafından keşfedilmeyi bekleyen sayısız yerden biri. Eşsiz sualtı güzellikleri ile Gökçeada’da dalış yapmak isteyenler için eşsiz bir adres olan Mavi Koy, el değmemiş doğasıyla adanın dokusu bozulmamış etkileyici noktalarından.

3. Yıldızkoyu

Adanın en ünlü ve kalabalık koylarından olan Yıldızkoyu, dalış ve kamp tutkunlarının da uğramadan geçmediği bir yer olarak biliniyor. Koyda bulunan kamp alanı, buranın adının duyulmasında oldukça etkili olurken, Yıldızkoyunun çevresini saran kayalıkların görünümü ve denizin temizliği de dikkat çekiyor.

4. Kefaloz Koyu

Aydıncık Plajı olarak da anılan Kefaloz Koyu, Gökçeada’ya gelen günübirlikçilerin ilk tercih ettiği plajlardan. Suyu çok derin olmadığı için çocuklu aileler için de uygun olan koy, adanın kafası olarak anıldığı için Yunanca ‘kafa’ anlamına gelen ‘Kefalos’ ismini almış. Koyun, şifalı olduğu söylenen çamuru da oldukça ünlü.

5. Gizli Liman

Uğurlu Köyü yakınlarında yer alan Gizli Liman, adanın oldukça sakin ve sessiz bir noktası. Zaman zaman rüzgarın etkisi ile dalgalanan denizinin berraklığı ve temizliği ile büyüleyen Gizli Limanın soğuk ve derin sularında ferahlayanlar, burada günbatımı izlemenin keyfini çıkarmayı da unutmamalı.

Özellikle İstanbulluların en vazgeçilmez kaçamak noktalarından biri olan Gökçeada’ya gidebileceğiniz en yakın havalimanı Çanakkale’de bulunuyor. Unutulmaz bir ada yolculuğu yaşamak için Çanakkale uçak bileti fırsatlarına göz atmayı unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here