Uçak Bileti

Ekim ayı geldiğinde, dünyanın dört bir yanında coşkuyla karşılanan bir dönem başlıyor. Havanın serinlemesiyle birlikte, sonbaharın tadını çıkarırken aynı zamanda Ekim ayı festivalleriyle dolup taşan bir ay Ekim. Her yıl bu dönemde, renkli etkinlikler, lezzetli yiyecekler ve keyifli anlarla dolu bir atmosfer oluşur. İster büyük bir şehirde yaşayın, ister kırsal bir bölgede, Ekim ayının tadını çıkarmak için birçok fırsat var. İşte Ekim ayı festivalleri hakkında bilmeniz gerekenler ve bu eşsiz deneyimin keyfini çıkarmak için birçok neden!

Ekim Ayında Türkiye’deki Festivaller

Ekim ayı festivalleri
Ekim Ayı Festivalleri

Ekim ayı festival takvimini incelediğimizde, birbirinden heyecan verici etkinliklerin kapıda olduğunu görüyoruz. Bu ay, tarihi, kültürel ve gastronomik zenginliklerin bir araya geldiği birçok renkli etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ülkenin farklı bölgelerinde düzenlenen festivaller, yerel tatlar, gelenekler ve sanatın bir araya geldiği benzersiz deneyimler sunuyor. Hadi Ekim ayı boyunca Türkiye’de hangi etkinlikler olacak göz atalım.

Ekim ayında gezilecek yerler içeriğimize de göz atın.

1.0 Fest Afyon

O´fest Afyon 05-06-07-08 Ekim´de Jura Termal Hotels Afyon´da gerçekleşecek. Festivalde Emre Aydın, Fatma Turgut, Kalben, Pinhani gibi isimler sahne alacak. Festivalin günlük bileti 90 TL, kombine bilet ise 190 TL. Biletix’den satın alabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Etkinlik Tarihleri: 5-8 Ekim 2023

Adana Lezzet Festivali

Adana Lezzet Festivali, Adana’nın yerel ve geleneksel mutfak kültürünü dünyaya tanıtan bir etkinlik. Festivalde 3 gün boyunca Adana’da bir gastronomi şöleni olacak.

Etkinlik Tarihleri: 6-8 Ekim 2023

İzmir Coffee Festival

Deniz ve kahve kokusunun birbirine karıştığı bir festival epey iştah kabartıyor. Bir çok kahve firmasının katılım gösterdiği festivalde farklı lezzetler, renkli kahve demleme teknikleri ile dolu dolu bir program sizleri bekliyor! Çeşitli aroma ve görselde kahveler tadabileceğiniz bu keyifli festival epey ilgi görüyor.

Etkinlik Tarihleri: 6-8 Ekim 2023

Salda Gençlik Festivali

Bu sene 2.si kutlanacak olan Salda Gençlik Festivali Yeşilova Kapalı Pazar Yerinde yapılacak. Kıraç ve İmera konserleri ile şenlenecek festival.

Etkinlik Tarihleri: 8-9 Ekim 2023

Çukurova Rock Festivali

Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivali,  Bacardi Birbiçer Tesisleri’nde yapılacak. 4 gün sürecek olan festivalde başta Adana olmak üzere bölgedeki tüm müzikseverler buluşacak. Günlük bilet 90 TL, kombine bilet 190 TL.

Etkinlik Tarihleri: 12-15 Ekim 2023

Mersin Gençlik Festivali

Mersin Gençlik Festivali, Özgecan Aslan Meydanı’nda birbirinden eğlenceli etkinlikler ve konserlerle gerçekleşecek. Festivalde Köfn, Zeynep Bastık, Aleyna Tilki, Ceza sahne alacak. Konserler ücretsiz.

Etkinlik Tarihleri: 13-14 Ekim 2023

The Bodrum Cup

Bu etkinlik deniz meraklılarına ve profesyonel yat mürettebatına yelkenciliği öğretip benimsetmek üzere 1989 yılında hayata geçirilmiş. The Bodrum Cup, koyların ve denizlerin korunmasında farkındalık yaratan birçok projeye de imza atıyor.

Etkinlik Tarihleri: 14-21 Ekim 2023

Benzer içeriklerime göz atmayı unutmayın.

Eylül Ayı Festivalleri: Türkiye’den 6 Festival

Nisan Ayı Festivalleri: Türkiye’nin Zenginliğini Keşfedin

Dünyada Şubat Ayı Festivalleri

Türkiye’de Ocak Ayı Festivalleri

Aralık Ayı Festivalleri

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here