Uçak Bileti

Cruise turlarının zihindeki algısı hep çok pahalı olduğu ve ciddi bütçe olmadan bu turlara katılmanın mümkün olmadığı şeklinde. Ancak kruvaziyer turizminde hizmet veren firmaların çeşitliliği ve alternatif rotaların artmasıyla birlikte uzaktan bakılan, pahalıdır denilen cruise turları içerisinde çok uygun fiyatlı seçenekler de bulunabiliyor.

Valiz açıp, kapatma derdi olmadan, limandan gemiye bindikten sonra birçok şehri, adayı gezen cruise turlarında yeme-içme, eğlence gibi aktivitelerin gemi içerisinde olması, 5 yıldızlı konforlu konaklama deneyimi sunması ve bir seyahat boyunca farklı durakları keşfetme olanağı cruise turlarına olan ilginin artmasının sebepleri arasında.

Cruise Turlarıyla Gidilecek Yerler

1. Yunan Adaları

Yunan Adaları cruise turları Türk seyahat severler için erişimi en kolay, en ekonomik tatil seçeneklerinden biri. Vize sorunu ile uğraşmak istemeyenler için vizesiz Yunan Adaları turu olarak da tanıtılan kruvaziyer turlarında 3, 4 ve 7 gecelik konaklama alternatifleri bulunuyor.

Mobil Uygulama

Kuşadası ve Çeşme’den kalkan gemilerle Mikonos, Patmos, Santorini, Girit, Rodos ve Atina’yı görmek, keşfetmek, tadını çıkarmak mümkün. Yunan Adaları’nı görmek isteyenler için en az maliyetli tatili ifade eden kruvaziyer turlarında fiyata ulaşımın yanı sıra, ada ve şehir transferleri, kahvaltı ve akşam yemekleri de dahil.

2. Karayipler

El değmemiş koyları, turkuaz renkli denizi, tropikal ağaçları ve lezzetleri, palmiye gölgeleri, lüks mimari yapıları ile Karayipler cruise ile seyahat edilmesi en keyifli rotalar arasında.

Kuzey Amerika ile Güney Amerika’nın bağlantı noktasında, yıl boyu yüzünü esirgemeyen güneşin parlaklığını hissedebileceğiniz Karayipler kruvaziyer turları 9-10 gece konaklamalı şeklinde yapılıyor. Türk Hava Yolları uçuşuyla Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrine giderek, Miami Limanı’nda başlayan yolculuk Haiti, Jamaika ve Meksika rotasında devam edip yine Miami’de sonlanıyor.

3. Sri Lanka-Maldivler-Hindistan

Genellikle 7 gece konaklamalı olarak satılan Sri Lanka-Maldivler cruise turları, Maldivler’in başkenti Male’den başlıyor. Male’ye ise Dubai ya da Doha’dan aktarmalı uçakla gidiliyor.

Dünyada lüks turizmin merkezi olarak bilinen Maldivler ve çevresindeki eşsiz coğrafyayı keşfetme fırsatı yaratan bu turda Sri Lanka’nın başkenti Colombo’da da duraklanıyor. Turun son durağı ise Hindistan’ın güneyindeki sahil kenti Mumbai.

4. Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri

Kışın Türkiye’de soğuk havalardan sıkılıp sıcak rotalara yelken açmak isteyenler için harika bir cruise rotası Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri. Yıl boyunca sıcaklığın 25-30 derece arasında seyrettiği bu bölgede 8 gece 9 günlük gemi turları düzenleniyor.

İstanbul-Dubai ya da İstanbul-Sharjah uçuşunun ardından Dubai’den binilen gemi Katar’ın başkenti Doha, Bahreyn ve Sir Bani Yas rotasını takip ediyor. Maldivleri andıran plajları ile Dubai ve Doha Uzak Doğu ve Güneydoğu Asya’ya gidemeyenler için görece ekonomik bri seçenek.

Dubai uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here