Uçak Bileti

Bodrum, sadece plajları ve gece hayatıyla değil, aynı zamanda leziz kahvaltı mekanlarıyla da benzersiz bir deneyim sunuyor. Bodrum’un En İyi Kahvaltı Mekanları, kahvaltı keyfinizi bir üst seviyeye taşıyacak sürprizlerle dolu! İşte size, birbirinden özel ve lezzet dolu kahvaltı noktalarıyla dolu bir Bodrum rehberi! Gözlerinizi kapatın ve kendinizi Bodrum’un renkli sokaklarında, enfes lezzetlerle dolu bir sabahın tadını çıkarırken hayal edin. Hazır mısınız? O zaman başlayalım!

Bodrum Kahvaltıcıları

Bodrum'un En İyi Kahvaltı Mekanları

Bodrum’da, deniz esintileriyle uyanıp enfes lezzetlerle kahvaltı yapmanın tadı gerçekten başka. Birbirinden renkli ve lezzetli mekanlar, sizi klasik kahvaltı anlayışının ötesine taşıyacak. Ege zeytinlerinin tadına varacağınız, lezzetli zeytinyağına ekmek banacağınız, odun ateşinde pişmiş ev yapımı reçellere doyamayacağınız kahvaltılara hazır olun!

Bazıları kendi ekşi mayalı ekmeğini yapıyor, bazıları el açması otlu peynirli börekleriyle öne çıkıyor. Kabak çiçeği dolmaları, zeytinyağlı yaprak sarmaları, pofuduk bazlamaları ile Bodrum mekanları kahvaltı kültürünün hakkını veriyor. Bodrum kahvaltı fiyatları ise ortalama kişi başı 300-600 TL arasında değişiyor. Bodrum Merkez kahvaltı yerleri, Yalıkavak, Bitez mekanları ile dolu dolu bir liste sizi bekliyor.

Ekmek & More

Dağbelen’de hem kahvaltı hem günün devamında yemek için uğrayabileceğiniz keyifli bir mekan Ekmek & More. Tabii konumuz kahvaltı olduğu için ben size kahvaltılarını anlatacağım. Boşuna bu ismi seçmemişler mekana. Ekmekleri gerçekten çok lezzetli. Çıtır pastırmalı, kahvaltı burgeri denenebilir. Tabi serpme kahvaltı da tercih edebilirsiniz. Doğal ekşi maya, glutensiz ,şekersiz, vegan ekmek seçeneklerinden alışveriş de yapabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Konum burada.

Bozukbağ Kahvaltıcısı

Domatesin, biberin kendi bahçelerinden sofraya geldiği, yeşillikler içinde keyifli bir mekan Bozukbağ Kahvaltıcısı. Serpme kahvaltısı gayet lezzetli. Patates, Antep peyniri, peynirli puf böreği, pişi ve göz yumurta serpme kahvaltıya dahil olarak geliyor. Mekanda çocuklar için ufak bir hayvanat bahçesi bulunuyor. Ağaçların altında, keyifli bir kahvaltıyla güne başlamak için direksiyonu Göltürkbükü’ne çevirebilirsiniz. Burası Bodrum serpme kahvaltı yerleri içinde seveceğiniz bir seçim olabilir.

Konum burada.

Zeytinlina Restaurant

Bodrum deniz kenarı kahvaltı için nereye gidelim derseniz size Yalıkavak’ta çok keyifli bir mekan önereceğim. Mekanın hem bahçesi hem denize sıfır masaları bulunuyor. kahvaltıda ev yapımı reçelleri ve börekleri öne çıkıyor. Özellikle mandalina reçeli çok lezzetli. Mekan güneşi öğleden sonra aldığı için sabah kahvaltı zamanı gölge ve serin oluyor.

Konum burada.

Asmalı Çardak

Yalıkavak’tan bir mekan önerisi ile daha devam edelim. Köye gelmişsiniz, anneannenizin börek kokusuyla uyanıp bahçeye inmişsiniz gibi bir mekan düşünün. Masanızın yanında gezen tavuklar, kediler. Mis gibi kokular eşliğinde zeytin ağaçlarının doğal gölgesinde kahvaltı yapıyorsunuz burada. Her şey doğal ve lezzetli. El açması böreği efsane.

Konum burada.

Kuytu Bahçe

Bodrum kahvaltı mekanları içinde en sevdiğim yerlerden biri Kuytu Bahçe. Yemyeşil bir narenciye bahçesinde ağaçların altında özenle hazırlanmış bir sofra sizi bekliyor burada. Mandalina kokuları canınızı çektirirse koparmak serbest. 😊 Pişi, sarma, patates köftesi favorim. Reçelleri de çok iyidir.

Konum burada.

Yumurtacı by Halikarnas Tavukçusu

Lüks mekanlardan sıkıldıysanız salaş ama doğal ve lezzetli bir kahvaltı yapmak istiyorsanız bu konumu not alın. Kendi tavuklarının yumurtalarını kullanarak kişiye özel şahane tabaklar hazırlıyorlar. Avokadolu poşe yumurtası, kavurmalısı, kuşkonmazlısı derken yumurtaya boyut atlatıyorlar adeta. Meyveli semizotu salatası da efsane. Kısacası direksiyonu Yalıkavak’a kırdığınıza değecek!

Konum burada.

Kozalak

Yine favori mekanlarımdan biri Kozalak Bodrum. Çocukların koşup oynayabileceği geniş bir alanı var. Lezzetleri, çeşitliliği ve tazeliğiyle öne çıkan bir mekan. Masadaki çoğu ürün kendi yapımları. Reçelleri çok beğeniliyor. Özellikle domates reçelini mutlaka deneyin. Sıcaklar konusunda oldukça zengin. Pişisi, zeytinyağlı sarması, acukası çok lezzetli. Özetle Bodrum’un en iyi kahvaltı mekanları arasında olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Konum burada.

Rustik Ekmek

Hem ortamı hem menüsü oldukça keyifli bir mekan Rustik ekmek. Menüsünden seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Tatlı tabaklarda granola bowl, french toast gibi seçenekler, yumurtalarda patatesli tarhunlu omlet, pastırmalı yumurta gibi seçenekler var. Ya da dilerseniz kendin yarat bölümünden istediğiniz kahvaltılıkları seçerek zevkinize göre kahvaltınızı oluşturabilirsiniz. Ekmekleri, kruvasanları şahane.

Konum burada.

Cafe Chieves

Bodrum Merkez En iyi kahvaltı mekanı arayanlar için bir öneri geliyor bu defa. Cafe Chieves’te ekşi maya ekmek ya da kruvasan üstü lezzetleri denemelisiniz. Tatlı, tuzlu lezzetleri, kahveleri, detox içecekleri ile sizi oldukça mutlu edecek bir menüsü var. Mutlaka uğrayın, pişman olmazsınız.

Konum burada.

Raw Love You

Menüdeki çeşitlilik ve lezzet noktasında sizi şaşırtacak bir mekanla tanıştırayım; Raw Love You. Burası sağlıklı beslenme üzerine ürünler bulabileceğiniz bir yer. Çiğ meyve, sebze suları, bowlları, glutensiz tatlı, simit gibi ürünleri ile sağlıklı olan yiyeceklerin de lezzetli olabileceğinin kanıtı gibi. Fresh bir kahvaltı seçeneği arayanlar yolunu Raw Love You’a düşürsün.

Konum burada.

Tüm bu mekanları deneyimlemek, keyifli bir Bodrum tatili yapmak için Bodrum uçak bileti fırsatlarına göz atın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here