Uçak Bileti

Akdeniz kıyıları boyunca birbirinden hoş manzaralar insanın aklını başından alıyor. Maviyle bütünleşen yemyeşil ormanlar, sımsıcak güneş, tarih ve kültür Akdeniz atmosferini hissettiriyor.

Yaz aylarında cıvıl cıvıl olan bu güzel kıyılara dünyanın dört bir yanından ziyaretçi geliyor. Doğayla iç içe zaman geçirmek, tarihle bütünleşmek ve sağlıklı lezzetleri deneyimlemek için bölgede çok sayıda seçenek bulunuyor.

Akdeniz Kıyısında 4 Farklı Rota

4. Cinque Terre, İtalya

İtalya’nın kuzeybatısında bulunan Cinque Terre, Akdeniz kıyılarında en güzel fotoğraf karelerine hayat veren yerlerden biri. Her yıl yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği bu etkileyici yer, muhteşem doğası, bozulmamış şehir dokusuyla mutlaka ziyaret edilmeli.

Mobil Uygulama

 

3. Girit, Yunanistan

Yunanistan’ın en büyük adalarından Girit, tarih ve doğa tutkunları için en güzel rotalardan biri. Farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan adada, birbirinden güzel koy ve plajlar tatilcilerin akınına uğruyor. Bu güzel adayı ziyaret etmek için en uygun dönem yaz ayları.

 

2. Antalya, Türkiye

Türkiye’nin turizm cenneti Antalya, her bütçeye uygun tatil seçenekleri ile özellikle yaz aylarında dünyanın birçok noktasından ziyaretçi ağırlıyor. Tarihi ve turistik mekanları, doğal güzellikleri ve hoş konaklama seçenekleriyle şehrin dört bir yanında bambaşka atmosfere tanık olmak mümkün.

 

1. Dubrovnik, Hırvatistan

Hırvatistan’ın Adriyatik kıyılarındaki turizm merkezi Dubrovnik, tarihi bir şehir. Surların içerisinde geçmişte dünyaya yön veren birçok önemli olayın yaşandığı şehrin Osmanlı dönemindeki ismi Ragusa. Dizi ve film setlerinin eksik olmadığı Dubrovnik sokaklarında zamanda yolculuk yapılıyor.

Akdeniz kıyıları boyunca sıralanan turizm merkezleri harika bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi. Bu güzel noktaları deneyimlemek için hemen şimdi uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here