Uçak Bileti

Turna.com’un IOS uygulamasının yeni versiyonunun yayınlandığını sizlere pek yakın bir zaman önce duyurmuştuk. Tasarımı ve teknolojisiyle baştan aşağı yenilenen uygulama Apple Store editörlerinin de dikkatini çekti. Turna.com uygulaması Haftanın Öne Çıkan Uygulamaları kategorisinde yayınlanmaya layık görüldü.

App Store “Öne Çıkan Uygulama” listesi, App Store’un her gün milyonlarca kullanıcının yeni çıkan favori uygulamalardan haberdar olmak için ziyaret ettiği bir bölüm. iPhone ya da iPad cihazlarında App Store’da “Uygulamalar” bölümünde yayınlanıyor. Tasarımı ve kullanım kolaylığıyla fark yaratan uygulamaların gösterildiği listede Turna.com mobil uygulaması da “Turna Uçak Bileti, Uçak biletin cebinde” tanıtımıyla App Store tarafından öne çıkarıldı ve milyonlarca kullanıcıyla paylaşıldı.

Apple Store’da kullanıcıların uygulamaya yorum yaparak puanladığı “Reytingler ve Görüşler” bölümünde Turna.com’un da yüksek bir ortalamayla puanı bulunuyor. Kullanıcıların yaptığı yorumlar arasında, Turna.com uygulamasının en çok “aranılan her şeyi birarada bulundurması, kolaylıkla ulaşılabilmesi, uygulamasının hızlı olması, anlaşılır olması, güvenilir olması” vurgulanıyor. Ayrıca uygulamanın beğenilen özellikleri arasında “rahat kullanılabilen arayüzü, kullanıcıların uçak bileti kampanyalarından haberdar edilmesi, bankaların kart puanlarının Turna Puan’a çevirebilmesi” gibi özellikler de bulunuyor.

Tekrar indirmeden yenilikler cepte

Bugüne kadar 150’yi aşkın iPhone – iPad kullanıcısından 5 yıldız alan Turna.com IOS uygulaması, yeni yazılım tabanı sayesinde çok hızlı çalışıyor. Uygulama hakkında bildirimleri değerlendiren Turna.com yazılım ekibi, uygulamadaki herhangi bir hatayı düzelttiğinde ya da uygulamaya yeni bir özellik eklediğinde bunu anında uygulamaya yansıtıyor; kullanıcı tekrar yeni versiyon indirmeye gerek kalmaksızın, uygulamayı yeniden açtığında yeni özelliklerle birlikte kullanmaya başlayabiliyor. Böylelikle her seferinde uçak bileti bulmak ve satın almak bir öncekinden daha konforlu hale gelmiş oluyor.

Mobil Uygulama

Turna.com ailesi olarak hem IOS hem de Android uygulamalarımızı, sizin de görüşlerini dikkate alarak geliştirmeye ve yeni özellikler kazandırmaya devam ediyoruz. Siz de kendi gözlemlerinizi yazabilir, geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

App Store’daki uygulamamızı beğendiyseniz puanlamayı unutmayın!

Turna.com IOS uygulaması indir

Turna.com Android uygulaması indir

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here