Uçak Bileti

Muhteşem manzaralar eşliğinde unutulmaz bir tatil hayali kuruyorsanız, bunun için yaz aylarını beklemenize gerek yok. Hemen bugün bavulunuzu toplayıp, Türkiye’nin pek çok bölgesini keşfe çıkabilirsiniz. Doğayla iç içe kalacağınız dağ evleri, kaplıcalar, kayak merkezleri ve kültürel zenginlikleri ile göz alan şehirler, soğuk kış günlerini keyifli zamanlara dönüştürebilir. İşte kış seyahati için gidebileceğiniz harika yerlerden bazıları.

Türkiye’de Kış Seyahati İçin Gidilebilecek 4 Harika Yer

1. Kars 

2016 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine dahil edilen Ani Harabeleri ile adından söz ettiren Kars, kışın buz tutan Çıldır Gölü, kristal kar taneleri ile ünlü Sarıkamış Kayak Merkezi ve maceraperest gezginlerin tutkusu haline gelen Doğu Ekspresi ile hayranlık uyandıran bir coğrafya. Aralık ve mart aylarında başlayan kar ile harika bir görünüme bürünen şehir, kış seyahatlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri.

2. Yedigöller

Mobil Uygulama

Kamp meraklılarının sonbahardaki değişmez adresi olan Yedigöller, etkileyici doğası ve manzaraları ile dikkat çekiyor. Kış aylarında fotoğraf meraklıları için harika görüntüler sunan bölge, Yedigöller Milli Parkı çevresinde yer alan konaklama tesisleri ile kış aylarında da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

3. Uludağ

Bursa’nın güneybatısında şehir merkezine yaklaşık 36 kilometre uzaklıkta yer alan Uludağ, kış turizminin en popüler adreslerinden biri. Kış sezonunda düzenlenen festivaller, eğlenceler ve çeşitli etkinlikler ile özellikle gençlerin ilgi odağı olan bölge, kış sporlarına meraklı tatilciler için oldukça cazip bir rota.

4. Kapadokya

Balondan çekilen şahane manzaralarla hafızalara kazınan Kapadokya, kayaların içerisine yapılan otelleri, doğa harikası peribacaları ve bölgenin en ünlü yer altı şehri olan Derinkuyu ile kış kaçamaklarının gözdesi. 1985 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren Kapadokya, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor.

Siz de uçak bileti kampanyalarına göz atarak, kış tatilinizi Türkiye’nin birbirinden eşsiz coğrafyalarında yapabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here