Uçak Bileti

Yolda olma hissine fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, sizi koltuğunuzdan harika yerlere götürecek, kendi başınıza veya sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçireceğiniz film önerlerimize mutlaka göz atın!

1- Thelma & Louise

Listemize biraz nostalji ile başlıyoruz. Susan Sarandon ve Geena Davis’in başrollerini paylaştığı ve Ridley Scott’un yönetmen koltuğunda oturduğu film, 2 yakın arkadaşın çıktığı hafta sonu tatilini ve başlarından geçen macera dolu olayları anlatıyor.

2- Midnight in Paris

Nişanlısının ailesinin iş nedeniyle Paris’e gitmesi ile birlikte yolu Paris‘e düşen bir senarist, her gece yarısı olağanüstü bir şekilde 1920’lere geri döner. Yönetmen Woody Alien’ın komik dokunuşlarla oldukça keyifli hale getirdiği bu filmi henüz izlemediyseniz mutlaka öneririz.

3- The Bucket List

Jack Nicholson ve Morgan Freeman’ın başrollerini paylaştığı filmde, milyoner Edward ile araba tamircisi Carter’ın yollarının bir hastane odasında kesişiyor. İkili, hayatlarının kalan kısmında bu zamana kadar yapmak istedikleri her şeyi yapmak üzere hastaneden kaçarak bir araba yolculuğuna çıkıyor. Hem keyifli ve ilham verici hem de bir parça hüzün taşıyan bu filmi izlemelisiniz.

Mobil Uygulama

4- Motosiklet Günlüğü

Ernesto Che Guevara ve arkadaşı Alberto Granado ile birlikte motosikletle çıktıkları Güney Amerika seyahatini anlatan film, yine aynı adı taşıyan kitabından uyarlamadır. İki genç adamın 1950’lerdeki yolculuğunu ve yolculuk boyunca Güney Amerika gerçekleriyle yüzleşmelerine şahit olacağınız bu filmi beğeneceğinize eminiz.

5- Vicky Cristina Barcelona

Yine bir Woody Allen filmi olarak karşımıza çıkan Vicky Cristina Barcelona, İspanya’ya yaz tatiline giden iki Amerikalı arkadaşın aynı ressama aşık olmasıyla başlayan karmaşık bir aşk ilişkisini anlatır. Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Javier Bardem ve Penélope Cruz’un oynadığı film renkli Barcelona Sokakları’nda sizi keyifli bir geziye çıkaracak.

6- Easy Rider

Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson’ın oynadığı filmde, maceraperest iki motorsikletçi Los Angeles’tan New Orleans’a doğru çıktıkları yolda, farkında olmadıkları bir karşı kültür boşluğunu köprüleyen bir adamla tanışırlar. Bu maceralı yolculuğu keyifle izleyeceksiniz.

7- Seven Years in Tibet

Heinrich Harrer’ın gerçek hikayesinin filme uyarlandığı Tibet’te Yedi Yıl, Çin’in Tibet’i ele geçirdiği sırada Tibet’e giden dağcının Dalai Lama ile arkadaş olmasını ve Lama’nın arkadaşının desteğiyle kendini daha çok eğitmesini ve geliştirmesini konu edinir. Brad Pitt’in başrolde oynadığı bu filmi izleme listenize hemen alın!

8- The Way

El camino de Santiago’ya seyahat ederken ölen oğlunun cesedini kurtarmak için denizaşırı ülkere yaptığı yolculuğu izleyeceğimiz filmde Baba Tom, bu yolda yalnız olmadığını fark eder. Yolu, hayatın anlamını arayan yolcularla kesişen Tom’un hikayesi sizi duygulandırırken; aynı zamanda tebessüm de ettirecek.

9- Into The Wild

Üniversiteden mezun olan Christopher, ailesinin ona sunduğu maddi imkanları ardında bırakır ve okul hayatı boyunca biriktirdiği parayı hayır kurumuna bağışlar. Külüstür arabasıyla hayalindeki Amerika yolculuğuna çıkar. Hedefi, Alaska’nın vahşi doğal yaşamında hayat sürmek olan Christopher, yol boyunca yoluna ışık tutacak harika insanlarla karşılaşır. Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen bu filmi ve müziklerini çok beğeneceksiniz.

10- Eat, Pray, Love

Elizabeth Gilbert tarafından yazılan kitabın uyarlaması olan ”Ye, Dua Et, Sev” filminde ana karakter Elizabeth, evli bir kadın evliliğinin gerçekten ne kadar mutsuz olduğunu ve hayatının farklı bir yöne gitmesi gerektiğini fark eder. Acı dolu bir boşanmadan sonra, “kendini bulmak” için dünya çapında bir yolculuğa çıkar. Romantik filmleri seviyorsanız bu filmi izlemelisiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here