Uçak Bileti

Kim şehrin kalabalığından ya da hayatın stresinden kurtulup, sakin ve huzur dolu yerlere kaçmak istemez ki. Bu aşamada akla gelen en kolay kaçış yolu ise yanınıza küçük bir çadır alıp, kamp yapılacak alanlara doğru yola koyulmak olabiliyor.

Meşhur Kordon’u ve dillere pelesenk olan çiğdeminin (yaygın kullanılan ismiyle çekirdek) yanı sıra yemyeşil doğası ve serinliğinde dinginleşeceğiniz sularıyla bilinen İzmir’de, çadır kurup, huzur bulacağınız pek çok etkileyici yer bulunuyor.

İzmir’de Kamp Yapılacak 4 Yer

1. Karagöl

‘Küçük cennet’ olarak da anılan Karagöl’de kamp alanında ya da kendi belirleyeceğiniz noktalarda çadır kurma imkanı bulunuyor. İzmir’in kuzey bölgesindeki Yamanlar dağı üzerinde yer alan Karagöl, tertemiz havası ile büyüleyen ormanlık alan içerisinde eşsiz bir kamp deneyimi yaşamak mümkün.

Mobil Uygulama

2. Demircili, Urla

Özellikle yaz aylarında yakın çevrede yaşayan tatilcilerin denize girmek için tercih ettiği Demircili, serin ama akvaryumu andıracak kadar berrak ve mavi sularıyla dikkat çekiyor. Burada kayalık kesimde ya da plaj içerisinde özel olarak ayrılan alanda çadır ya da karavan ile kamp yapılabiliyor. Tuvalet ve yeme-içme ihtiyaçları için plajdaki tesisten ücretli olarak faydalanılabiliyor.

3. Delikli Koy, Alaçatı

Alaçatılıların uzun süredir bildiği ancak ülke genelinde yeni yeni tanınmaya başlayan Delikli Koy, ulaşım anlamında biraz sıkıntılı bir noktada olsa da, kamp yapmak isteyenler için oldukça cazip bir alan haline dönüşüyor. Plaja çadır kuran kampçılar, koyun sakin sessiz ortamında dinlenmenin ve deniz keyfi yapmanın tadını çıkarıyor.

4. Şirince, Selçuk

Yemyeşil dokusu ile doğayla iç içe bir kamp hayali kuranlar için oldukça cazip olan Şirince köyünde, ünlü müzisyen Hayko Cepkin’in işlettiği kamp alanının yanı sıra ormanlık alan içerisindeki uygun konumlarda da çadır kurulabiliyor. Ayrıca, köy şehir ışıklarına uzak olduğu için yanınızda bol ışık kaynağı bulundurmanızda fayda var.

İzmir’in bu şirin ve doğayla kaynaşmış yerlerini ziyaret ederek, unutulmayacak bir kamp deneyimi yaşamak için İzmir uçak bileti kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

Otobüs Bileti

2 YORUMLAR

  1. İzmide her turlu cadir kamp yatagi uyku tulumu ve kamp mazemeleri icin yorum yazabilirsiniz. Aninda
    3 kisilik kolay kutulum cadir 100 tl.
    Uyku tulumu 100tl.
    Sisme cift kisilik yatak 180 tl
    4 kisilik kolay kurulum cadir 150 tl.
    İki odali uzun sure konaklama cadiri. 500 tl.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here