Uçak Bileti

Neredeyse her genç kızın rüyası olan evlilik, teklifte bulunacak erkekler için kabus dolu anlara dönüşebiliyor. Eğer siz de, ‘Her canlı bir gün evliliği tadacaktır’ diyenlerdenseniz, bu heyecan dolu anları unutulmaz hatıralara dönüştürmek için bir an önce harekete geçmeniz gerekiyor. Zira kaybettiğiniz her saniye ‘romantik bir teklif’ çıtasını çok daha yukarı taşıyor olabilir. Birbiri ardına gelen evlilik teklifi haberlerine bakıp ‘Ben ne yapacağım’ diye endişelenmeyin. İşte dünyanın en romantik teklifini yapabileceğiniz yerler ve ‘evet’ cevabını duymanızı sağlayacak birkaç küçük öneri…

Romantik Bir ‘Evet’ İçin En İyi 10 Yer

1. Grotta Palazzese Otel, İtalya

1700’lü yıllardan bu yana eşsiz manzarası ile hizmet veren Grotta Palazzese Otel, deniz kıyısındaki bir kireç taşı mağarasının içinde yer alan şık restoranı ile aşıklar için rüya gibi bir mekan. Manzaranın etkileyici görünümü ve romantik ambiyansın da katkısı ile ‘evet’ cevabını almadan dönmek bir şansınız yok gibi görünüyor.

2. The Shangri-La Otel, Fransa

Mobil Uygulama

‘Aşıklar kenti’ olarak anılan Paris’in, evlenme teklif etmek için en uygun yerlerden biri olduğuna şüphe yok. Eğer siz de, her yıl binlerce evlilik teklifine sahne olan Eyfel Kulesi’nin eşsiz manzarasına karşı, bir ‘evet’ duymak ve bu unutulmaz geceyi romantik bir yemekle taçlandırmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

3. Sahilde Romantik Bir Yemek, Maldivler

Genelde balayı çiftlerinin vazgeçilmez adreslerinden olan Maldivler, masmavi suları ve büyüleyici kumsalları ile evliliğe giden adımı atmak için de unutulmaz bir tercih olabilir.

4. Central Park, New York

Eğer kafelerde, restoranlarda oturmak yerine açık havanın rahatlığını tercih eden çiftlerdenseniz, dünyanın en büyük şehir parkı olan Central Park, size en uygun mekanlardan biri olabilir. Çimenler üzerinde uzanıp, sonsuz bir gökyüzü manzarasını izlerken, sevgilinize dönüp sonsuz bir birliktelik teklif edebilirsiniz.

5. Balon Turu, Cape Town

Maceraya atılmayı seviyor ve en önemlisi de yüksekten korkmuyorsanız, Güney Afrika semalarında katılacağınız bir balon turunda yapacağınız teklifle, hem manzaranın hem de romantik dakikaların tadını çıkarabilirsiniz.

6. Büyük Kanyon Turu, Arizona

Ucu bucağı görünmeyen mükemmel bir görünümü ayaklarınızın altına seren Büyük Kanyon, sonsuzluğu temsil eden en güzel noktalardan biri. Belki Kanyonun en yüksek noktalarında yürürken belki de daha da çılgın bir şey yapıp, helikopter kiralayarak, sevgilinize yıllarca hatırlanacak bir teklif yapabilirsiniz.

7. Santorini, Yunanistan

Mavi ve beyazı buluşturan görünümü ile yüz binlerce kişinin kalbini fetheden bu romantik ada, sevdiğinizin kalbini yeniden çalmak için kaçırılmayacak bir fırsat olabilir. Gün batımında ya da gün doğumunda yapacağınız bu güzel teklife, olumsuz bir cevap almanız çok zor olsa gerek.

8. Cinque Terre, İtalya

Rengarenk görünümü ile sizi de içine çeken Cinque Terre’de, manzaranın güzelliği ile süsleyeceğiniz bir evlilik teklifi, mutlu yuvanızın temellerini atmak konusunda oldukça etkili olabilir.

9. Preikestolen Uçurumu, Norveç

604 metreyi tırmanmanızı gerektiren oldukça zorlu ve maceralı bir yolculuğun sonunda ulaşacağınız Preikestolen Uçurumunda yapacağınız teklif, kocamanı bir ‘evet’i hak etmenizi sağlamasının yanında, yıllar sonra bile hafızalarınızdan silinmeyecek güzel anılar biriktirmenizi sağlayacak.

10. Whitehaven Sahili, Avustralya

Dünyanın en güzel 10 plajından biri olarak bilinen Whitehaven, mavinin tüm renklerini barındıran suları ve bembeyaz kumsalı ile evlilik teklifi için ihtiyaç duyacağınız tüm şartları sağlıyor. Doğasına hayran kalacağınız bu muazzam sahil, evlilik teklifi için en uygun adreslerden biri.

Dünyanın dört bir yanında bulunan bu romantik ve sevdiğinizi mutluluktan havaya uçuracak yerlere ulaşmak için uçak bileti rezervasyonlarınızı bir an önce yapmayı unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here