Uçak Bileti

Üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye’de, eşsiz sahil beldeleriyle mavinin ve yeşilin bin bir tonuna ev sahipliği yapan Ege kıyıları tatile çıkmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Baharın yüzünü göstermesiyle birlikte kış soğuklarının rehavetinden kurtulmak isteyenler, tatil planlarını yapmaya başladı. İzmir, Balıkesir, Muğla, Çanakkale gibi sahil kentlerinde geçireceğiniz unutulmaz tatilde, bir yandan doğanın mükemmel güzelliğini seyrederken, bir yandan da enfes Ege lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz. İşte, Ege Bölgesi’nin büyüleyici tatil noktalarından bazıları…

Ege’nin En Güzel 5 Tatil Noktası

1. Çeşme, İzmir

Cesme-Gezi-Tatil

İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanından direkt servislerle ya da Üçkuyular ve Bornova otogarlarından hareket eden otobüslerle yapacağınız yaklaşık bir buçuk saatlik yolculuktan sonra eşsiz plajları ve dillere destan doğası ile sizi karşılayan Çeşme’ye ulaşabilirsiniz. Alaçatı, Ilıca, Dalyan, Çiftlikköy gibi birbirinden güzel tatil noktaları ile dikkat çeken Çeşme, eğlence merkezleri ve sosyal aktivite imkanlarıyla da cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Mobil Uygulama

2. Fethiye, Muğla

Turkuaz renkli denizi, tarihi dokusu, koyları ve sıcak iklimi ile doğal bir cenneti andıran Fethiye, yemyeşil ormanları sayesinde doğayla iç içe bir tatil fırsatını da ayaklarınızın altına seriyor. Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi gibi adı çok duyulan plaj ve doğal güzelliklerin yanı sıra adrenalin tutkunları için de vazgeçilmez duraklardan biri olan Fethiye’de yamaç paraşütü deneyimi yaşayarak, unutulmaz bir manzara seyretme fırsatı bulabilirsiniz.

 3. Gökova, Muğla

Gokova-Gezi-Tatil

Dalaman Havalimanına 60 kilometre uzaklıkta bulunan Gökova, benzersiz güzellikte bir tatil beldesi. Görenlerin bir daha gitmek istediği bir huzur ve oksijen deposu olan Gökova, kamp ve karavan ile tatil yapmayı tercih edenlerin de uğrak tatil noktası. Gökova’da bulunan orman kampında cüzi ücretlere tatil yapmanız mümkün.

4. Gökçeada, Çanakkale

Türkiye’nin en büyük adası ve en batı ucu olarak bilinen Gökçeada, şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tatil yeri. Sualtı güzellikleri ile de görenleri büyüleyen ada az nüfusu, sakinliği ve müthiş doğasıyla ruhunuzu dinlendirebileceğiniz bir adres. Eski adı İmroz olan adaya, Çanakkale’de bulunan Eceabat-Kabatepe limanından hareket eden feribotlarla ulaşabilirsiniz. Gökçeadaya en yakın havalimanı ise Çanakkale’de bulunuyor.

5. Ayvalık, Balıkesir

Ayvalik-Gezi-Tatil

Rakı-Balık-Ayvalık üçlemesi ile anılan Ege’nin bu güzide tatil beldesi, Midilli Adası ile karşı karşıya bulunuyor. Güzel sokakları, çevresindeki küçük adaları, Sarımsaklı plajı, Şeytan Sofrası ve Cunda adası ile tatilcilerin gözdesi olmayı sürdüren Ayvalık’tan, meşhur Ayvalık tostu ve kızarmış dondurmasını yemeden ayrılmamalısınız.

Dillere destan doğası ve masmavi suları ile Ege’de tatil yapmak denince ilk akla gelen yerlerden biri olan bu güzergahlara ulaşmak için uçak bileti fırsatlarına göz atmayı unutmayın.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here