Uçak Bileti

Türkiye’nin ödüllü uçak bileti arama motoru Turna.com tarafından geliştirilen Akıllı Uçuş özelliği ile birlikte aktarmalı uçuşlar artık %70’e varan oranlarda daha ucuza bulunabilecek. Özellikle sırt çantalıların saatlerini harcayarak kendi kişisel imkanları bulmaya çalıştığı ucuz uçak biletleri, Turna.com mühendislerinin veri bilimi yöntemleri kullanarak geliştirdiği algoritmayla saniyeler içinde bulunabiliyor. Türkiye’nin en gelişmiş Akıllı Uçuş algoritması, birbiriyle anlaşması olmayan hava yollarının uçuşlarını birbirine bağlayarak daha ucuz rotalar ve alternatif uçuş kombinasyonları oluşturmaya yarıyor.

%70’e Kadar Daha Ucuz Bilet Bulmak Mümkün

Akıllı Uçuş sayesinde, hem daha ucuz hem de daha kısa aktarma rotaları bulunabiliyor. İstanbul’dan Londra’ya direkt uçmak yerine Dalaman, Bodrum veya Antalya üzerinden çok daha ucuz rotalar bulmak mümkün. Örneğin Londra’ya şu an ortalama 1300 TL civarında uçak biletleri bulunabiliyorken, Turna.com’da aynı noktaya 500 TL’ye bilet bulmak mümkün: İstanbul – Dalaman – Londra bağlantısında 500 TL’den daha ucuz fiyatlara uçuşlar Akıllı Uçuş özelliği ile arama sonuçlarında görüntülenebiliyor. Hatta direkt uçuş olmayan rotalarda, hem daha ucuz hem de daha kısa rotalar bulabilirsiniz: 18 saat süren aktarmalı İstanbul – Bratislava uçuşu yarı süreye ve %70 daha ucuz. Özellikle direkt uçuşların bulunmadığı Anadolu şehirlerinden yurt dışına gitmek isteyenler için büyük fırsatlar var. Adana’dan Tahran’a, Malatya’dan Düsseldorf’a, Diyarbakır’dan Lefkoşe’ye veya Konya’dan Medine’ye ve daha pek çok rotada uçmak isteyenler Akıllı Uçuşları bulabilir.

Turist Getiren Uçaklar Dönüşlerde Ucuz İmkanlar Sunuyor

Bahar ve yaz dönemlerinde özellikle Rusya, Almanya, Ukrayna ve İngiltere’den turist getiren çok sayıda uçak olduğu ve bunların önemli bir kısmının zaman zaman boş geldiği ya da boş döndüğü biliniyor. Akıllı Uçuş algoritması işte tam da bu boşlukları yakalamak için kurgulanmış. Bu sayede boş dönen ve ucuz fiyatlı uçuşu bulup kalkış ve varış yerinizle birleştiriyor. Normal bir uçuşa ödediğinizden çok daha azını ödeyerek istediğiniz fiyatlarla uçabiliyorsunuz.

Bir Sonraki Uçuşu Kaçırırsam Derdi Yok !

Daha ucuza uçmak için internette saatlerce aranıp satın alınan aktarmalı uçuşlar, anlaşmasız hava yolları ile yapıldığından dolayı, bir sonraki uçağı kaçırıp biletin yanma riski söz konusu. Ama Turna.com’un Akıllı Uçuşlar özelliğinde aktarma yaparken bir sonraki biletinizin yanma endişesi olmadan rahatça bagaj aktarmanızı yapabilirsiniz. Bu tip risklerin çözümü için Akıllı Uçuş Güvencesi geliştiren Turna.com; önceki uçak rötar yaparsa ve siz de bir sonraki uçuşu bu nedenle kaçırırsanız, size alternatif bir uçuşu ücretsiz olarak sunuyor. Bu sayede, içiniz rahat bir şekilde seyahat edebiliyorsunuz. Ayrıca transfer ve konaklama risklerine karşı da güvence veriliyor.

Mobil Uygulama

Akıllı uçuşlarla birlikte herkes sırt çantalı gezginlerin bulmak için saatlerini harcadığı ucuz fiyatlı biletleri saniyeler içinde görüntüleyebilecek, Dünya’yı çok daha ucuza gezme imkanına sahip olabilecek.

Daha fazla bilgi almak ve denemek için şuradan başlayabilirsiniz. 

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here