Uçak Bileti

Yaz ayları birçok insan için seyahat zamanı ve tatile çıkma dönemini ifade ediyor. Bütün yıl çalışan ve hayalindeki tatili planlayan herkes yazın gelmesini dört gözle bekliyor. Yaz mevsimi yaklaştıkça artan tatil heyecanı yeni rotaları keşfetmek için plan üstüne plan yaptırıyor.

Seyahatini nereye gerçekleştireceğine bir türlü karar veremeyen, yaz aylarında cıvıl cıvıl olan tatil beldelerinden hangisine gideceği üzerinde netleşemeyenler için yazın cıvıl cıvıl olan 4 sahil kasabasını hazırladık.

Yazın Gidilebilecek 4 Sahil Kasabası

1. Dalyan, Muğla

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi sınırlarında bulunan Dalyan, antik kentleri, doğal güzellikleri, pırıl pırıl denizi, konaklama tesisleri ve yemyeşil doğasıyla yaz aylarında çok sayıda tatilcinin rotasına giriyor. Kral mezarları, Dalyan Çayı, İztuzu Plajı ve muhteşem doğa Dalyan’ı keşfetmek için en güzel gerekçelerden. Dalyan’a en yakın havalimanı Dalaman’da. Dalaman uçak bileti seçeneklerine göz atarak bu harika yeri keşfetmenin ilk adımını atabilirsiniz.

Mobil Uygulama

2. Bozcaaada, Çanakkale

Son yıllarda marka değeri giderek artan Bozcaada, Çanakkale iline bağlı. Özellikle İstanbul ve çevresinde yaşayanlar için kolay ulaşım imkanı sağlayan adada taş evler, muhteşem plajlar, şaraplık üzüm bağları ve motorlu taşıtlardan uzak yaşam ilgi çekici. Bu güzel adayı keşfetmek için Çanakkale uçak bileti fiyatlarına göz atın, en uygun uçak biletini yakaladığınız an seyahatinizi planlayın.

3. Fethiye, Muğla

Türkiye’nin en çok yabancı ziyaretçi ağırlayan noktalarından biri olan Fethiye, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi gibi popüler tatil destinasyonlarının da bulunduğu yer. Muğla’nın Antalya ile sınırını oluşturan bu güzel ilçe yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerce ilgi görüyor. Seyahatine Fethiye’den başlayıp Likya Yolu ve Güney Ege turu yapanların sayısı bir hayli fazla. Fethiye’ye ulaşmak için Antalya ve Dalaman havalimanlarını tercih edebilirsiniz. Antalya uçak bileti fırsatları için hemen harekete geçin.

4. Silifke, Mersin

321 km’yi aşan kıyı uzunluğu ile Akdeniz’in en güzel kumsalları ve antik kentlerine sahip şehirlerinden biri olan Mersin, tatilseverler için çok bozulmamış ender yerlerden. Mersin’e 80 km mesafedeki Silifke ilçesi yakınlarında bulunan Kız Kalesi, kıyıdan 200 metre uzaklıkta. Günübirlik tekne turları ile keyifli bir keşif turuna çıkılan kale için çok sayıda efsane ve hikaye mevcut. Mersin’e gitmek için Adana uçak bileti fiyatlarına göz gezdirin.

Yaz aylarında nereye gideceğim korkusu yaşamadan en uygun uçak bileti nereye var ise seyahatinizin ilk noktasını orası yapın. Her zaman planlı olma telaşına gerek duymadan, spontane gelişen adımların keyfini çıkarın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here