Uçak Bileti

Avrupa’nın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olan İtalya, insanlarının Akdeniz’e özgü sıcaklığı ve misafirperverliğinin yanı sıra muhteşem tarihi binaları ve doğasının karşı konulamaz güzelliğiyle de baş döndürüyor. Birbirinden güzel şehirleriyle konuklarına renkli ve hareketli bir seyahat fırsatı sunan ülke, Avrupa turuna gideceklere önerilen ilk güzergah oluyor.

Hem yaz hem de kış dönemlerinde oldukça yoğun bir turist popülasyonu bulunan İtalya’da en çok şikayet edilen şeylerin başında ise hırsızlık olayları geliyor. Bu nedenle seyahatiniz boyunca değerli eşyalarınıza ve arabanıza dikkat etmekte fayda var.

İtalya’da Görülecek 5 Etkileyici Şehir

1. Floransa

Sanat aşıklarının buluşma noktası olan Floransa, estetik görünümü ve muhteşem mimarisiyle masal diyarlarını andırıyor. İtalyan Rönesansı’nın hayat bulduğu bir yerleşim yeri olan Floransa, dünyaca ünlü sanatçıların yetiştiği bir sanat şehri.

Mobil Uygulama

2. Roma

Adının tersten yazılışı ‘Amor’ yani aşk anlamına geldiği için adında aşk saklı şehir olarak anılan Roma, İtalya’yı ziyaret eden genç aşıkların da uğrak noktası. Bu eşsiz şehir, Aşk Çeşmesi, Roma Forumu gibi ünlü noktalarıyla göz alıyor.

3. Venedik

Şehrin dört bir yanını saran kanallar ve 13. yüzyıldan günümüze kadar ayakta kalabilen eski evleriyle kendine hayran bırakan Venedik, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarıyla, İtalya’nın en gözde turizm noktalarından.

4. Milano

Modanın ve tasarımın başkenti sayılan Milano, ünlü binalar ya da tarihi eserlerden çok yaşam tarzıyla beğeni toplayan bir şehir. Milano, dünyaca ünlü moda festivalleri ve renkli yaşamıyla muhteşem bir atmosfere sahip.

5. Siena

Ülkenin en büyüleyici noktalarından biri olan Toskana bölgesinde yer alan Siena Şehri, tarihi yapıları ve Orta Çağ’dan izler taşıyan görünümüyle UNESCO Dünya Mirası Listesine girmeyi başaracak kadar muhteşem bir yerleşim yeri.

Yurtdışı seyahatlerinin vazgeçilmez adresi olan İtalya, birbirinden güzel yerleri ve yapıları ile göz dolduruyor. Siz de, muhteşem bir Avrupa seyahati için İtalya uçak bileti fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here