Uçak Bileti

Kültürü, sanatı, yöresel lezzetleri, müziği ve sosyalleşmeyi sevenleri buluşturan en güzel yerler festivaller. Ülkemizin her köşesinden bir çok yöresel festivalimiz var. Bu festivaller yaz kış demeden yapılıyor ve yerli yabancı bir çok ziyaretçi ağırlıyor. Hem yöre halkı için bir uğraş oluyor hem de bölgenin turizmine katkı sağlıyor. Şubat ayı festivalleri keyifli vakit geçirebileceğiniz harika kültürel etkinlikler. Kışın en soğuk ayı Şubat’ta içimizi ısıtacak, yeni insanlar, yeni kültürler tanıyacağımız birbirinden renkli festivallere birlikte göz atalım.

Şubat Ayı Festivalleri

Şubat Ayı Festivalleri

2024 Şubat ayında Muğla’dan Erciyes’e katılabileceğiniz 5 farklı festival bulunuyor. Bu festivallerde farklı geleneklere şahitlik edecek, eğlenceye doyacaksınız. Yöresel lezzetleri, konserleri, farklı kültürel etkinlikleri ile her biri kendine has festivaller. Hangisine gideceğinizi şaşıracağınız harika bir liste sizi bekliyor. Seçin seçebilirseniz. 😊

Şubat Ayı Festival Takvimi

  1. Erciyes Kış Festivali
  2. Bodrum Hamsi Festivali
  3. Torbalı Geleneksel Deve Güreşleri Festivali
  4. Manisa Hamsi Festivali
  5. Datça Badem Çiçeği Festivali
  6. Nergis Ve Kuru Çiçek Festivali

Erciyes Kış Festivali

Şubat Ayı Festivalleri Erciyes

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan festival önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Kartopu savaşları, yarışmalar, çeşitli oyunlar ile dolu dolu geçecek. Hafta sonu için eğlenceli bir etkinlik arayanlar değerlendirebilir. Festivale katılım ücretsiz.

Mobil Uygulama

Yer: Erciyes Tekir Kapı

Festival Tarihleri: 3-4 Şubat 2024

Kayseri uçak bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Bodrum Hamsi Festivali

Şubat Ayı Festivalleri Bodrum Hamsi Festivali

Bodrum’da hamsiye, horona doymaya hazır mısınız? Bu yıl 8.si kutlanacak olan Bodrum Hamsi Festivali Karadeniz özlemini gideriyor. Tonlarca hamsi ikram edilen festivalde bu yıl bir çok sanatçı sahne alacak. Hülya Polat, Erol Şahin, Nihat Yılmaz konserleriyle kurtlarınızı dökmek isterseniz adres Bodrum.

Yer: Bodrum İskele Meydanı

Festival Tarihleri: 11 Şubat 2024

Bodrum uçak bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Torbalı Geleneksel Deve Güreşleri Festivali

Torbalı Geleneksel Deve Güreşleri Festivali

Kültürel değerleri yaşatmak için bu festivaller oldukça önemli ve kıymetli. Torbalı Geleneksel Deve Güreşleri Festivali bölgenin en büyük deve güreşi organizasyonu ve bu yıl 15. kez düzenleniyor. İzmir’in Torbalı ilçesindeki bu festivale davetlisiniz.

Yer: Özbey Deve Güreşi Alanı

Festival Tarihleri: 4 Şubat 2024

İzmir uçak bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Manisa Hamsi Festivali

Manisa Hamsi Festivali

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bu yıl 5. kez düzenlenecek Hamsi Festivali. Manisa Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen festivalde mideniz bayram edecek. Dolu dolu programıyla ve konserleriyle de eğlenceye doyacaksınız. Festivalde Davut Güloğlu, Selçuk Balcı gibi çok sayıda isim sahne alacak.

Yer: Manisa Magnesia Form AVM arkası Festival alanı

Festival Tarihleri: 12-18 Şubat 2024

Manisa otobüs bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Datça Badem Çiçeği Festivali

Datça Badem Çiçeği Festivali

Kışı sevmeyen, gönlü hep bahardan yana olanlardansanız en seveceğiniz festival Datça Badem Çiçeği Festivali olabilir. Şubat’ı Mart’ı pas geçmiş Nisan’a hızlı bir geçiş yapmış gibi hissedeceksiniz. Badem ağaçları çiçek açmış. Tarlalar gelinlik giymiş gibi bembeyaz. Festivalde badem ve yerel ürünler, ot yemekleri, keşkek gibi lezzetleri tadabileceğiniz stantlar oluyor.

Konserler, yerel müzikler ve halk oyunları, atölye çalışmaları, çocuk etkinlikleri ve fotoğraf yarışmaları da etkinliğin olmazsa olmazları. 4 gün süren festival çoşkuyla kutlanıyor.

Yer: Datça

Festival Tarihleri: 15-18 Şubat 2024

Dalaman uçak bileti fiyatlarına göz atmayı unutmayın.

Nergis Ve Kuru Çiçek Festivali

Nergis Ve Kuru Çiçek Festivali

Festivalin bu yıl 3.sü gerçekleşecek. Alanda nergis ve kuru çiçek üreticilerinin stantları oluyor. Çocuk oyun alanları, halk oyunları gösterileri, konserler ve yarışmalar gibi etkinliklerle keyifli vakit geçirebilir, mis gibi nergislerden kendinize bir buket alabilirsiniz. Festivalde Elif Buse Doğan sahne alacak.

Yer: Bayındır Turan Mahallesi

Festival Tarihleri: 4 Şubat 2024

İzmir uçak bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here