Uçak Bileti
9 günlük bayram tatilini düşünürken, ‘iş ve kalabalığın yarattığı stresten uzaklaşıp, cep yakmayan, keyifli bir bayram tatili geçirmek hayal değil’ diyorsanız, huzuru ayaklarınızın altına serecek küçük bir kaçamak için bavulunuzu hazırlamaya başlayın. Zira, küçük ve şirin sahil ilçelerinin masmavi plajları sizi bekliyor.
Güleryüzlü insanları ve sıcak ortamları ile tatilinizi renklendirecek bu adreslere giderek, hem sakin hem de bütçenizi sarsmayacak bir tatil yapabilirsiniz. İşte, bayramda gidebileceği ekonomik tatil rotaları arayanlar için birkaç küçük öneri.

Bayram için Ekonomik Tatil Rotaları

1. Erdek, Bandırma

Yeşili ve maviyi buluşturan muhteşem bir coğrafyaya sahip olan Erdek, Marmara Bölgesinde tatil yapmayı düşünenler için eşsiz bir seçenek. Sakin ve huzurlu bir tatil yapabileceğiniz bu şirin ilçe, ailesi ile tatil yapmak isteyenler için de oldukça uygun.

2. Ayvalık, Balıkesir

Şeytan Sofrası, Cunda Adası, Sarımsaklı Plajı derken, gezilecek sayısız noktası ile tatile çıkmak isteyenlerin en çok tercih ettiği adreslerden olan Ayvalık, plajların yanı sıra tarihi dokusuyla da oldukça şirin bir yerleşim merkezi.

Mobil Uygulama

3. Ören, Burhaniye, Balıkesir

Mavi Bayraklı plajları ile tatilin tadını çıkarabileceğiniz Ören, bölgenin en meşhur turizm duraklarından biri. Zamanında Adramytteion Antik Kenti’nin merkezi olduğu da bilinen Ören, ziyaretçilerine kültür turizmi için fırsatlar da sunuyor.

4. Dikili, İzmir

Milattan Önce 5000’li yıllara dayanan geçmişi ile buram buram tarih kokan Dikili; masmavi sularıyla görenleri kendine hayran bırakan eşsiz plajlarının yanı sıra termal kaplıcaları ve şifalı sularıyla da ünlü bir sahil ilçesi olarak göz alıyor.

5. Kandıra, Kocaeli

Sanayisi ve devasa fabrikaları ile ünlü olan Kocaeli’de, denize girilecek bir yer olduğunu çoğu kişi bilmiyor ancak Kandıra’nın Karadeniz kıyısında bulunan Kerpe, Kefken, Cebeci, Kumcağız gibi sahil kasabaları, görünümleri ve doğal yapıları ile dikkat çekiyor.

6. Şarköy, Tekirdağ

Tatil için aklına hep Ege ve Akdeniz gelenler için farklı bir alternatif olan Şarköy, güney ve batı kesimlerine göre nispeten daha serin olan havası ve neşeli insanları ile bayram tatilinizden renkli hatıralarla dönmenizi sağlayabilir.

Bayram tatilinde kendinizi eve kapatmak yerine yollara düşerek, hem az masraflı hem de eğlenceli zamanlar geçirmek istiyorsanız uçak bileti kampanyalarını incelemeyi unutmayın!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here