Epoch Stone House

İsalı Gaferli Avcılar Mahallesi Demirhan Sokak No.: 4/B, Nevşehir
Oda
88+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
  • Teras
  • Havaalanı Transferi
  • Otopark
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Göreme Roma Kalesi0.2 km
  • Gün Doğumu ve Gün Batımı Balon İzleme Noktası0.3 km
  • Aydın Kırağı Ulusal Parkı0.3 km

Odalar

22

Family Oda

60 m2
4 kişilik
10

Economy Oda

20 m2
3 kişilik
13

Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Balkon

25 m2
3 kişilik
16

Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

25 m2
3 kişilik

Yorumlar

8.6/10
Çok İyi
14 doğrulanmış yorum
Temizlik8.8
Personel ve servis9.2
İmkan ve özellikler8
3/14 yorum gösteriliyor
Emir
1 Haz 2025
10/10 Harika
hotels.com
Ailecek kaldık. Personeli çok samimi ve güler yüzlü bulduk. Oda ve kahvaltı genel olarak iyiydi. Fiyat performans açısından başarılı bir konaklama seçeneği.
Erkan
11 Şub 2023
8/10 Çok İyi
hotels.com
Güzel
Daha fazla göster
Mehmet Tunahan
20 Kas 2021
10/10 Harika
hotels.com
Değerlendirmemi başlıklar halinde yapacağım. Böylece kalmak isteyenler için detaylı bir yorum olur. Konum: Otel konum olarak 5 yıldızı hak ediyor. Zaten Kapadokya‘yı gezmeye geldiyseniz kalacağınız en iyi konum Göreme. Diğer tüm ilçelere hatta Nevşehir merkeze mesafesi ortalama 12 dk. Otelin terasından sabahları balonları izlemeniz mümkün. Ancak Kapadokya’ya gidip balon kalkışını neden otelde izleyesiniz değil mi Aşıklar Vadisi varken. Temizlik ve Fiziki Durum: Temizlik olarak 5 üzerinden 4 yıldız verebilirim. Giysi dolabının içinde gözle görülür tozlar vardı. Onun dışında temizliği iyiydi. Fiziki durum olarak otel çokta göze hitap eden bir odaya sahip değil. Bizim odanın banyo kapısı zor açılıp kapanıyordu. Çok eski değil ancak çokta bakımlı değildi otel. Konfor: Konfor olarak eksiği yataklarıydı. Çok eski yataklar ve sırtınızı biraz rahatsız edebiliyor uyurken. Tam dinlenmiş olarak kalkamıyorsunuz maalesef. Onun dışında otelde yapılacak tek şey terasında oturmak. Biz zaten bunu bilerek gittiğimiz için hiçbir sorun olmadı. Kahvaltı: Kahvaltı beklediğimden çok daha iyiydi. Gayet lezzetli ve doyurucu. Ekstra yumurta vs. İstediğinizde hemen pişirip getiriyorlar ve gayet güler yüzlü ve ilgili çalışanları. Ancak dediğim gibi benim karşılaştırmamın önceliği fiyat ve performans. Bundan çok daha iyi daha dolu kahvaltısı olan oteller vardır ama fiyatı buranın iki üç katı emin olun. Son Değerlendirme: Genel olarak mutlu ayrıldım. Yine gitsem yine orada kalırım.
Daha fazla göster
Tüm yorumları göster

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Wi-Fi
  • Havaalanı TransferiÜcretli
  • Otopark
  • Kuru Temizleme
  • Mülkten uzaklık (metre)
  • Evlilik teklifleri/romantik paketler mevcut

Spor & Eğlence

  • yakınlarda bisiklet kiralama imkanı
  • Yakınlarda at binme
  • Yakınlarda motorlu tekne gezintisi
  • Yakınlarda yürüyüş/bisiklet parkurları
  • Yakınlarda kano yapma imkanı
  • ATV Kiralama

Oda Özellikleri

  • Teras
  • Nevresim değişimi (istek üzerine)
  • Havlu değişimi (istek üzerine)
  • Oda Servisi

Yeme & İçme

  • Kontinental kahvaltı
  • Kahvaltı
  • Kapalı restoran
  • Açık restoran
  • Kahvaltı Salonu
  • Restoran

Çocuk & Bebek

  • Çocuk bakıcısıÜcretli
  • Çocuk Tv Kanalı

Otel Hakkında

Nevşehir (Göreme) bölgesinde yer alan Epoch Stone House konaklamanızda Göreme Milli Parkı sadece birkaç adım ötenizde, Göreme Açık Hava Müzesi ise araçla 2 dakika mesafede olacak. Bu otel Aşk Vadisi ile 1,7 km (1,1 mil) ve Uçhisar Kalesi ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Misafirler için plazma televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 08.30 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Göreme Milli Parkı - 0,1 km / 0,1 mi
Göreme Roma Kalesi - 0,4 km / 0,2 mi
Gün Doğumu ve Gün Batımı Balon İzleme Noktası - 0,8 km / 0,5 mi
Aşıklar Tepesi - 0,9 km / 0,5 mi
Aydın Kırağı Ulusal Parkı - 1 km / 0,6 mi
Saklı Kilise - 1,1 km / 0,7 mi
Balon Manzarası - 1,4 km / 0,9 mi
El Nazar Kilisesi - 1,5 km / 0,9 mi
Vaftizci Yahya Kilisesi - 1,6 km / 1 mi
Tokalı Kilise - 1,7 km / 1 mi
Göreme Açık Hava Müzesi - 1,8 km / 1,1 mi
Zemi Vadisi - 2,7 km / 1,7 mi
Aynalı Kilise - 2,7 km / 1,7 mi
Cross Golf - 2,9 km / 1,8 mi
Vaftizci Yahya Kilisesi - 3,3 km / 2 mi

En yakın havaalanları:
Nevşehir (NAV-Kapadokya) - 40,4 km / 25,1 mi
Kayseri (ASR-Erkilet Uluslararası) - 74,1 km / 46 mi

Epoch Stone House için önerilen havaalanı Kayseri (ASR-Erkilet Uluslararası).

Otel Koşulları

Giriş Saati
13:00
Çıkış Saati
11:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler ve Politikalar
  • İlave yatak ücreti: günlük 200.0 TRY.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18
Turizm İşletme Belgesi: 2022-50-0179