Prag şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Prag.
Didim şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Akbük (Didim, Aydın) ve Dalyan (Didim, Aydın).
Prag - Didim Otobüs Bileti
Fırsatları

Prag - Didim Seyahat Bilgileri
En Ucuz Bilet Fiyatı
0,00 TL
En Kısa Sefer Süresi
0d
En Ucuz Ay
Kasım
Kampanyalar
Tümünü GörPrag Didim otobüs seyahati ile ilgili bilgiler
Şehir Merkezinden Prag Otobüs Terminali’ne Ulaşım
Şehir merkezine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta yer alan Florenc Otobüs Terminali’ne ulaşım oldukça kolaydır. 10-15 dakika yürüyerek otobüs terminaline ulaşım sağlanabildiği gibi otobüs, tramvay, taksi seçenekleriyle kısa sürede ve hesaplı bir şekilde Prag Otobüs Terminali’ne ulaşmak mümkün.
Old Town Square (Staromestské Námestí) durağından her 15 dakikada bir kalkan 194 numaralı otobüse binerek Florenc durağında indikten sonra 3 dakika yürüyerek Florenc Otobüs Terminali’ne ulaşabilirsin.
Florenc Otobüs Terminali’ne tramvay ile gitmek istersen Old Town Square’a yakın mesafede olan Námestí Republiky durağından 8 numaralı tramvaya binebilirsin. Florenc durağında indikten sonra 300 metre yürüyerek otobüs terminaline ulaşabilirsin. Otobüse ve tramvaya binmek için duraklarda yer alan biletmatiklerden geçerlilik süresi 30 dakika olan biletlerden satın alabilirsin.
Prag şehir merkezindeki herhangi bir noktadan Florenc Otobüs Terminali’ne taksi ile 7/24, konforlu bir şekilde ulaşabilirsin. Taksi yolculuğu toplu taşımaya göre daha pahalı olsa da mesafe kısa olduğu için çok yüksek tutmayacaktır.
Prag Václav Havel Havalimanı’ndan Florenc Otobüs Terminali’ne gitmek için havalimanı terminal 1 ve 2’den kalkan shuttle’lara binebilir veya taksi ve araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsin.
Didim Otogarı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım
Aydın’ın turistik ilçelerinden biri olan Didim, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Şehir merkezine yaklaşık 2 kilometre mesafede yer alan Didim Otogarı, özellikle yaz aylarında oldukça yoğun oluyor. Didim Otogarı’ndan merkeze ve çevre ilçelere gitmek için birçok seçenek bulunuyor.
Otogardan ilçe merkezine yürüyerek, belediye otobüsü, minibüs ve taksi seçenekleriyle kısa sürede ulaşmak mümkün. Otogar önündeki duraktan geçen belediye otobüslerine binerek ilçe merkezine ve çevre ilçelere kolayca ulaşabilirsin. 251 numaralı Yalıköy - D-Marin arası sefer yapan belediye otobüsüyle ilçe merkezine kolayca ulaşabilirsin. Didim Otogarı’ndan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ne ulaşım için 405 numaralı ADÜ - Didim otobüsüne binebilirsin. 405 numaralı otobüsün güzergahı şöyle: Didim Otogar, Mavişehir, Akyeniköy, Didim Karayolu, Söke Otogar, Novada, Sazlı, Argavlı, Otoyol, İzmir Karayolu, Adnan Menderes Bulvarı, Doğu Gazi Bulvarı, ADÜ Merkez Kampüs. Belediye otobüslerinin güncel hareket saatlerini ve güzergahlarını incelemek için Aydın Büyükşehir Belediyesi web sitesini ziyaret edebilirsin.
Didim içi ulaşımda en sık kullanılan toplu taşıma aracı minibüslerdir. Minibüsler ile ilçe merkezindeki birçok noktaya ve çevre ilçelere hızlı bir şekilde ulaşım sağlanıyor. Otogardan kalkan minibüsler ile Cumhuriyet Caddesi, Selanik Caddesi, Atatürk Bulvarı, Paşa Caddesi, D-Marin gibi birçok merkezi noktaya kolayca ulaşabilirsin.
Otogarda 7/24 hizmet veren taksi durağından taksiye binerek Didim ilçe merkezindeki dilediğin noktaya hızlı ve konforlu ulaşım sağlayabilirsin. Didim Otogarı ile merkez arası mesafe kısa olduğu için taksi ücreti hesaplı olacaktır.




















