Ve.N.I.Ce Cera Angels's Attic

San Marco 3574
Oturma odası
27+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Van der Koelen Galerisi0.1 km
  • Teatro La Fenice0.1 km
  • Teatro Rossini0.1 km
Odalar
25
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
85 m2
4 kişilik
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
  • Wi-Fi
  • Sigara İçilmeyen Alan
Otel Hakkında

Konaklama yeri size Venedik merkezinde, Teatro La Fenice ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve St. Mark's Meydanı ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konaklama yeri St Mark's Campanile ile 0,4 mi (0,7 km) ve Rialto Köprüsü ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Klimalı bu misafir odası mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve çamaşır makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Teatro La Fenice - 0,2 km / 0,1 mi
Campo Santo Stefano - 0,2 km / 0,1 mi
Palazzo Contarini del Bovolo - 0,3 km / 0,2 mi
Santa Maria del Giglio - 0,3 km / 0,2 mi
Palazzo Cavalli-Franchetti - 0,4 km / 0,3 mi
Palazzo Barbaro - 0,4 km / 0,3 mi
Teatro Goldoni Kültür Merkezi - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Grassi - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Malipiero - 0,5 km / 0,3 mi
St. Mark's Meydanı - 0,6 km / 0,3 mi
Accademia Deniz Otobüsü - 0,6 km / 0,4 mi
Akademi Köprüsü - 0,6 km / 0,4 mi
Basilica di Santa Maria della Salute - 0,6 km / 0,4 mi
Akademi Galerisi - 0,6 km / 0,4 mi
Punta della Dogana - 0,7 km / 0,4 mi

Otel Koşulları
Giriş Saati
15:00
Çıkış Saati
11:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 19.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik'e girebilmek için kişi başı günlük 5 Euro erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik'te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.comune.venezia.it adresini ziyaret edin.
Ücretler ve Politikalar
  • Geç giriş ücreti: 19.30 ve 2 arasındaki girişler için 50 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler
Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18