Vayamundo Quillan L'Espinet

Résidence de l'espinet
Özel mutfak
65+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
  • Açık Havuz
  • Otopark
  • Teras
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Dinozor Müzesi 'Dinosauria'4.2 km
  • Esperaza Şapka Müzesi4.9 km
  • Rodeoraft5.2 km
Odalar
5
Comfort Villa, 3 Yatak Odası
75 m2
8 kişilik
6
Superior Villa, 3 Yatak Odası
125 m2
8 kişilik
5
Standard Stüdyo
25 m2
2 kişilik
4
Superior Villa, 2 Yatak Odası
85 m2
5 kişilik
5
Standard Villa, 3 Yatak Odası
75 m2
7 kişilik
6
Standard Villa, 2 Yatak Odası
45 m2
4 kişilik
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
  • Wi-Fi
  • Açık Havuz
  • Otopark
  • Hediyelik eşya dükkanı
  • Tekerlekli sandalye erişimine uygun (kısıtlamalar olabilir)
  • Resepsiyon
Yeme & İçme
  • KahvaltıÜcretli
  • Restoran
  • Barbekü
  • Snack Bar
Oda Özellikleri
  • Teras
Spor & Eğlence
  • At binme/kiralama
  • Yakınlarda rafting yapma imkanı
  • Yakınlarda kano yapma imkanı
Otel Hakkında

Vayamundo Quillan L'Espinet konaklamanızda Quillan bölgesinde, Musée des Dinosaures 'Dinosauria' ile 8 km (5 mi) ve Rennes-le-Chateau Kilisesi ile 12 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu rezidans Alet-les-Bains Manastırı ile 16,6 km (10,3 mil) ve Gorges de St-Georges ile 17,9 km (11,1 mil) mesafede.

Misafirler için 157 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu ve derin küvetler bulunur.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu rezidansta etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Restoranda Vayamundo Quillan L'Espinet misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, jakuzi ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Esperaza Şapka Müzesi - 6,9 km / 4,3 mi
Musée des Dinosaures 'Dinosauria' - 8 km / 5 mi
Rennes-le-Chateau Kilisesi - 12 km / 7,4 mi
Doğa Yürüyüş Parkuru ve Yeşil Labirent - 12,6 km / 7,8 mi
Alet-les-Bains Manastırı - 16,6 km / 10,3 mi
Gorges de St-Georges - 17,9 km / 11,1 mi
Puivert Kalesi - 18,5 km / 11,5 mi
Arques Kalesi - 20,1 km / 12,5 mi
Chateau de Puilaurens - 23,3 km / 14,5 mi
Chalabre Şatosu - 27,8 km / 17,3 mi
Montbel Gölü - 32,9 km / 20,4 mi
Galamus Gorges - 37,3 km / 23,2 mi
Ermitage de St-Antoine - 37,5 km / 23,3 mi
Station de Ski Mosset - Col de Jau - 38,3 km / 23,8 mi
Saint-Hilaire Manastır Kilisesi - 38,5 km / 23,9 mi

Tercih edilen havaalanı Vayamundo Quillan L'Espinet Carcassonne (CCF-Pays Cathare) - 50,9 km / 31,6 mi mesafede

Otel Koşulları
Giriş Saati
16:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon şu saatlerde açıktır:
  • Pazar - Perşembe: 08.30 - 12.30
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin giriş talimatları ve anahtar alma talimatları için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Misafirler özel girişi kullanarak kendi konaklama birimlerine ulaşabilir. Otelin saunası, spa küveti ve spa merkezi, pazartesi-salı günleri ve çarşamba sabahları kapalıdır. Bu otelde, minimum 3 gecelik konaklamalarda şu zorunlu temizlik ücretleri alınmaktadır: 2 Yatak Odalı Standard Villa, 2 Yatak Odalı Superior Villa ve Standard Stüdyo rezervasyonları için 59 Euro, 3 Yatak Odalı Standard Villa ve 3 Yatak Odalı Superior Villa rezervasyonları için 85 Euro. 1-2 gecelik konaklamalar için temizlik ücreti alınmamaktadır. Resepsiyon, cuma ve cumartesi günleri 08.00-12.30 ve 14.00-19.30 saatleri arasında açıktır. Havlular, minimum 3 gecelik konaklamalar için oda fiyatına dâhil değildir. Ek ücret karşılığında havlu temin edilebilir veya misafirler yanlarında kendi havlularını getirebilir.
Ücretler ve Politikalar
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 11 EUR, çocuklar için 6 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş dönüş servisi ücreti: araç başına 98 EUR.
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 10 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 2 EUR.
  • İmkân ve kolaylıklar ücreti: kişi başı günlük 10 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler
Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18