The Old Foundry Hotel






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Otopark

Odalar
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Luxury Oda
Premium Oda
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Otopark
- İş Merkezi
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
Spor & Eğlence
- Golf
Yeme & İçme
- Çiftler/özel yemek alanı
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesindeki The Old Foundry Hotel Long Street ve Cape Town Uluslararası Kongre Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf otel Cape Town Stadyumu ile 1,1 mi (1,8 km) ve Masa Dağı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.
Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 ayak kare alanda konferans alanı ve 5 toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otel yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimiz için golf sahası, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
- Zengin kahvaltı kişi başına 200 ZAR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 500 ZAR (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.




















































