The House of Edward






- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- Vrijdagmarkt (Cuma Pazarı) Meydanı0.1 km
- Jacob van Artevelde Heykeli0.1 km
- Büyük Top0.2 km
Odalar
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo Süit, Teras
Yorumlar
Otel Özellikleri
Oda Özellikleri
- Teras
- Nevresim değişimi (istek üzerine)
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- OtoparkÜcretli
- Kuru Temizleme
- Hızlı giriş
- Hızlı çıkış
- Sigara İçilmeyen Alan
Otel Hakkında
Ghent (Ghent Kent Merkezi) bölgesindeki The House of Edward konaklamanızda Vrijdagmarkt (Cuma Pazarı) Meydanı sadece birkaç adım ötenizde, Kraanlei ise 3 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu pansiyon Alijn Evi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Langemunt Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.
Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için kahve/çay makinesi bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Grup rezervasyonları (aynı konaklama yeri/konaklama tarihi için 8'den fazla oda rezervasyonu) için özel iptal politikaları veya ücretleri uygulanabilir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Valesiz otopark ücreti: günlük 26.00 EUR.
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.










































