The Classio By DLS Hotels






- Teras
- Wi-Fi

- Lakshman Tapınağı0.6 km
- Lakshman Jhula Köprüsü0.8 km
- Tera Manzil Temple0.8 km
Odalar
Deluxe Oda
Premium Oda
Club Tek Büyük Yataklı Oda
Otel Özellikleri
Oda Özellikleri
- Teras
- Havlu değişimi (istek üzerine)
- Nevresim değişimi (istek üzerine)
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Sigara İçilmeyen Alan
- Konsiyerj hizmeti
- Bahçe
Yeme & İçme
- Snack Bar
- Restoran
- ortak alanlarda kahve/çay
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
The Classio By DLS Hotels misafirlere Narendranagar (Tapovan) bölgesinde, Lakshman Tapınağı ve Ram Jhula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa otel Ram Jhula ile 1,5 mi (2,4 km) ve Neer Waterfall ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.
36 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otel kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 08.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 500 INR, çocuklar için 500 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
- İlave yatak ücreti: günlük 1500.0 INR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
















