Thalassa Seychelles Hotel Apartments






- Wi-Fi
- Otopark

- Bazar Labrin Market0.6 km
- Beau Vallon Plajı0.9 km
- Trois Freres Trail2.1 km
Odalar
Luxury Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı
Luxury Süit
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Otopark
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Bagaj Saklama
- Asansör
Spor & Eğlence
- Suya giden yürüyüş yolu
Plaj
- Plaj havlusu
Yeme & İçme
- Restoran
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
Thalassa Seychelles Hotel Apartments misafirlere Mahé Adası bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Beau Vallon Plajı ve Bazar Labrin Market ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Trois Freres Trail ile 2,3 mi (3,8 km) ve Victoria Saat Kulesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda Thalassa Seychelles Hotel Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 07.30 ve 09.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 20 EUR, çocuklar için 20 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- İlave yatak ücreti: günlük 50 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


































































