Stone Hedge Hotel - Hunder






- Wi-Fi
- Teras
- Havaalanı Transferi
- Otopark

- Hundar Kum Tepeleri3.0 km
- Diskit Budist Manastırı10.0 km
- Buddha Statue10.1 km
- Wi-Fi
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Rezervasyonlu ev sahibi eşliğinde akşam yemeği
- Evlilik teklifleri/romantik paketler mevcut
- Yakınlarda zipline
- Açık hava eğlence alanı
- Ateş Çukuru
- Yakınlarda dağ tırmanışı
- Yakınlarda ekotur imkanı
- Yakınlarda rafting yapma imkanı
- Teras
- Nevresim değişimi (istek üzerine)
- Havlu değişimi (istek üzerine)
- İskele
- Şezlong
- Kömür ızgara
- Su sebili
- KahvaltıÜcretli
- Barbekü
- ortak alanlarda kahve/çay
- Çiftler/özel yemek alanı
- Çocuk Havuzu
Stone Hedge Hotel - Hunder konaklamanızda Leh bölgesinde, Hundar Kum Tepeleri ile 3,1 km (1,9 mi) ve Diskit Budist Manastırı ile 12,6 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu lüks otel, Panamic Hot Sulphur Springs ile aynı bölgededir.
Misafirler 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 40 inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 07.30 ve 09.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, jakuzi ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.
Hundar Kum Tepeleri - 3,1 km / 1,9 mi
Shyok Nehri - 5 km / 3,1 mi
Diskit Budist Manastırı - 12,6 km / 7,8 mi
Buddha Statue - 13,2 km / 8,2 mi
Sumar Budist Manastırı - 41,1 km / 25,5 mi
Tercih edilen havaalanı Stone Hedge Hotel - Hunder Leh (IXL-Kushok Bakula Rinpoche) - 127,1 km / 79 mi mesafede
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: Google Pay ve Paytm
- Zengin kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 1280 INR, çocuklar için 1000 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 10000 INR (tek yön, maksimum kişi sayısı 6).
- İlave yatak ücreti: gecelik 4500 INR.
- Tesis tarafından sunulan akşam yemeği: 2000 INR
- Kredi kartıyla yapılan ödemelerden yüzde 2.5 ücret alınmaktadır.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





















