Senmut Luxory Apartments






- Havaalanı Transferi
- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- Ebu El-Hagag Camii0.7 km
- Mumyalama Müzesi0.7 km
- Luksor Kordonu0.7 km
Odalar
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Apart Daire
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- OtoparkÜcretli
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Sigara içme alanları
Spor & Eğlence
- Kitap
- Suya giden yürüyüş yolu
Oda Özellikleri
- Teras
- Havlu değişimi (istek üzerine)
- Nevresim değişimi (istek üzerine)
Yeme & İçme
- Barbekü
- Restoran
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
Senmut Luxory Apartments misafirlere Luksor (Batı Yakası) bölgesinde, Memnon Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Muz Adası ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Medinet Habu ile 4,7 km (2,9 mil) ve Kraliçeler Vadisi ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.
Misafirler için 16 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 130-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlere buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyon kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Yerel mutfak tipi kahvaltı kişi başına 70 EGP ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 300 EGP (tek yön, maksimum kişi sayısı 3).
- Valesiz otopark ücreti: günlük 20 EGP.
- Kat hizmetleri için ek ücret alınır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





















