Sandals Guest House






- Havaalanı Transferi
- Teras
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark

Odalar
Pansy Room
Conch Room
Urchin Room
Cowrie Room
Pearl Room
Oyster
Periwinkle
Ocean
Coral
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Sigara içme alanları
Oda Özellikleri
- Teras
Yeme & İçme
- Barbekü
- Snack Bar
- ortak alanlarda kahve/çay
- Kahvaltı
Otel Hakkında
Sandals Guest House misafirlere uMhlanga bölgesinde, havaalanı yakınında, Umhlanga Rocks Plajı ve Oceans Mall ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Umhlanga Deniz Feneri ile 0,5 mi (0,9 km) ve Whalebone Pier ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.
Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyon belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 300.00 ZAR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





































































