San Lameer Villa Rentals 3126






- Teras
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark

Odalar
Superior Villa, 3 Yatak Odası
Otel Özellikleri
Oda Özellikleri
- Teras
Spor & Eğlence
- Basketbol
- Kano
- Bisiklet
- Golf
- Golf Dersleri
- Yelkencilik
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- ATM
- Kuru Temizleme
- Sigara İçilmeyen Alan
Çocuk & Bebek
- Çocuk Havuzu
Yeme & İçme
- Barbekü
- Restoran
Otel Hakkında
Tatil evi misafirlere Southbroom bölgesinde, plaj yakınında, San Lameer Golf Sahası ve Trafalgar Deniz Koruma Alanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Marina Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Trafalgar Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.
Klimalı bu tatil evinde mutfak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Halfway House yemek servisi için ideal, bu tatil evi toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.
Golf sahasında vuruş antremanı yapın veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürün. Bu tatil evi ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve dış mekan ışıklandırması yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 100 ZAR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.













