San Lameer Villa 10438






- Açık Havuz
- Otopark

Odalar
Superior Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Açık Havuz
- Otopark
- ATM
- Bisiklet kiralama
- Kuru Temizleme
- Konferans Salonu
Yeme & İçme
- Barbekü
- Kömür ızgara
Spor & Eğlence
- Spor Salonu
- Yakınlarda yürüyüş/bisiklet parkurları
- Yürüyüş/bisiklet parkurları
- Dağ bisikleti
- Oyunlar
- Profesyonel mağaza (Pro shop)
Otel Hakkında
Southbroom bölgesindeki villa misafirlere nehir kıyısında, San Lameer Golf Sahası ve Trafalgar Deniz Koruma Alanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf villa Marina Plajı ile 2,8 mi (4,4 km) ve Trafalgar Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.
Misafirler için villada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.
Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Villa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.
Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu villada misafirler için ayrıca otelde alışveriş, piknik alanı ve kömürlü ızgara vardır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

























