Riad Maison Arabo-Andalouse






- Wi-Fi
- Teras
- Havaalanı Transferi
- Otopark

- El Badi Sarayı0.1 km
- Mellah Çarşısı0.1 km
- Place des Ferblantiers0.2 km
- Wi-Fi
- Havaalanı TransferiÜcretli
- OtoparkÜcretli
- Kuru Temizleme
- Tren istasyonu transferiÜcretli
- Uzun süreli otopark
- Siparişe göre hazırlanmış kahvaltı
- Kahvaltı
- ortak alanlarda kahve/çay
- Restoran
- Snack Bar
- Teras
- Ortak mikrodalga fırın
- Ortak buzdolabı
- yakınlarda bisiklet kiralama imkanı
- Yakınlarda at binme
Riad Maison Arabo-Andalouse size Marrakech (Mechouar-Kasbah) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4 km) ve Marrakech Plaza ile 1,8 mi (3 km) mesafede.
Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 11 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.
Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve öğlen arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.
Place des Ferblantiers - 0,2 km / 0,1 mi
Mellah Çarşısı - 0,3 km / 0,2 mi
El Badi Sarayı - 0,3 km / 0,2 mi
Moroccan Culinary Arts Museum - 0,5 km / 0,3 mi
Bahia Sarayı - 0,5 km / 0,3 mi
Slat al-Azama Synagogue - 0,6 km / 0,4 mi
Kraliyet Sarayı - 0,7 km / 0,4 mi
Dar Tiskiwin Müzesi - 0,7 km / 0,4 mi
Dar Si Said Müzesi - 0,7 km / 0,5 mi
Bab Agnaou - 0,8 km / 0,5 mi
Les Bains de Marrakech - 0,8 km / 0,5 mi
Moulay El Yazid Cami - 0,8 km / 0,5 mi
Saadi Türbesi - 0,9 km / 0,6 mi
Miaara Jewish Cemetery (Musevi Mezarlığı) - 1 km / 0,6 mi
Souk El Bahja - 1 km / 0,6 mi
Tercih edilen havaalanı Riad Maison Arabo-Andalouse Marakeş (RAK-Menara) - 6,7 km / 4,2 mi mesafede
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (gidiş dönüş) 36 EUR.
- Valesiz otopark ücreti: günlük 3 EUR.
- Valeli otopark ücreti: günlük 3 EUR.
- Uzun süreli otopark ücreti: günlük 3 EUR
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.




























































