Residence Borgo le torri

Via Cabiana, Toscolano Maderno
Genel Görünüm
13+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
  • Açık Havuz
  • Otopark
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Carta Müzesi1.2 km
  • Nonii Arrii Roma Konağı1.4 km
  • Bogliaco Golf Resort1.8 km

Odalar

5

Apart Daire, 1 Yatak Odası

65 m2
4 kişilik

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Wi-Fi
  • Açık Havuz
  • Otopark

Otel Hakkında

Toscolano Maderno bölgesindeki daire konaklamanızda Toscolano Maderno Botanik Bahçesi ve Nonii Arrii Roma Konağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Scaliger Kalesi ile 25,5 mi (41 km) ve Bogliaco Golf Resort ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz internet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Ücretsiz otopark vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Otel Koşulları

Giriş Saati
16:00
Çıkış Saati
Belirtilmemiş
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [Solo Affitti , Largo Dante Alighieri 3 Salò.].Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler ve Politikalar
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 100 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti alınır.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Turizm İşletme Belgesi:
No Registration ID

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18