Reginella - WR Apartments

Via della Reginella 10, Roma
Genel Görünüm
33+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Tartarughe Çeşmesi0.1 km
  • Piazza delle Cinque Scole0.1 km
  • Roma Yahudi Mahallesi0.1 km

Odalar

7

Apart Daire, 2 Yatak Odası

90 m2
5 kişilik

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Wi-Fi
  • Sigara İçilmeyen Alan
  • Çok dilli personel

Otel Hakkında

Daire misafirlere Roma merkezinde, Campo de' Fiori ve Pantheon ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Piazza Navona ile 0,5 mi (0,7 km) ve Piazza Venezia ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Otel Koşulları

Giriş Saati
14:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Bu otelde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri, doğrudan rezervasyonu yapılan apart dairede gerçekleştirilir. Misafirlerin, girişten önce tahminî varış saati hakkında oteli bilgilendirmesi ve girişten az 30 dakika önce oteli telefonla arayarak varış saatini onaylaması gerekmektedir.
Ücretler ve Politikalar
  • Geç giriş ücreti: 21 sonrasındaki girişler için 25 EUR.
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: konaklama başına 40.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18