Quintas del Mar II






- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark

- Mazagua Su Parkı0.8 km
- Marina Mazatlan Golf Sahası1.1 km
- Cadılar Plajı1.2 km
Odalar
Süit, 1 Yatak Odası
Süit, 2 Yatak Odası
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- Asansör
- Sigara İçilmeyen Alan
- Bahçe
Spor & Eğlence
- Açık tenis kortu
Yeme & İçme
- Barbekü
- Snack Bar
- Restoran
- Organik yiyecekler
- yerel kaynaklı yiyecekler (%80 veya daha fazlası)
- Tek kullanımlık plastik karıştırıcı yok
Oda Özellikleri
- Havlu değişimi (istek üzerine)
- Nevresim değişimi (istek üzerine)
- Tüm pencerelerde çift cam
- Sadece su tasarruflu tuvaletler
Plaj
- Şezlong
- Şemsiye
Otel Hakkında
Quintas del Mar II misafirlere Mazatlán (Cerritos) bölgesinde, Mazatlan Malecón ve Brujas Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart otel Olas Altas Plajı ile 10 mi (16 km) ve Machado Meydanı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 36-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.
Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda Quintas del Mar II misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, jakuzi ve açık tenis kortu vardır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Alakart kahvaltı kişi başına yaklaşık olarak 100-250 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.











