Posada El Campo






- Havaalanı Transferi
- Teras
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark

- Bodegas Vidular Şaraphanesi2.2 km
- 45 Amigos Elma Şarabı Üretim Yeri5.5 km
- Colina6.8 km
Odalar
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- 24 saat açık resepsiyon
- Bisiklet kiralama
Spor & Eğlence
- Yakınlarda rüzgar sörfü yapma imkanı
Oda Özellikleri
- Teras
Yeme & İçme
- Snack Bar
- Restoran
- Kontinental kahvaltı
- Kahvaltı
Otel Hakkında
Voto bölgesindeki Posada El Campo konaklamanızda, Bodegas Vidular Şaraphanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan konaklama yeri Cabarceno Doğa Parkı ile 18 mi (29 km) ve Colina ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.
12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otel oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 15 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 15.0 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 25.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.







































