Portico - WR Apartments






- Wi-Fi

- Piazza delle Cinque Scole0.1 km
- Roma Yahudi Mahallesi0.1 km
- Palazzo Cenci0.1 km
Odalar
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Sigara İçilmeyen Alan
- Çok dilli personel
Otel Hakkında
Daire misafirlere Roma merkezinde, Campo de' Fiori ve Pantheon ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Piazza Navona ile 0,4 mi (0,7 km) ve Piazza Venezia ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.
Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Geç giriş ücreti: 21 sonrasındaki girişler için 25 EUR.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: konaklama başına 40.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.






















