On the Beach 1, Langebaan 2-Sleeper

20 Zeus Close, Langebaan
Genel Görünüm
19+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Otopark
Haritada Göster

Odalar

10

Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

75 m2
2 kişilik

Yorumlar

10/10
Harika
Temizlik10
Personel ve servis10

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Otopark
  • Sigara içme alanları
  • Ortak alanda TV imkanı
  • Sivrisinek ağları
  • Doğa rezervi
  • Açık otopark

Plaj

  • Yakınlarda özel plaj

Yeme & İçme

  • Barbekü
  • Restoran

Spor & Eğlence

  • yakınlarda bisiklet kiralama imkanı

Otel Hakkında

Daire misafirlere Langebaan bölgesinde, golf sahasına yakın ve Calypso Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Constantly Kiting ile 4 mi (6,5 km) ve Langebaan Golf Course ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede şömine var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz internet sunuluyor. Misafirlerin konforu için masa ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Ücretsiz otopark vardır.

Bu daire, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.

Otel Koşulları

Giriş Saati
16:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [CO of Oostewal and Vondeling Streets - -33.087874, 18.035691].Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Rezervasyon yapmak için kullanılan kredi kartının giriş sırasında kart sahibi tarafından fotoğraflı kimlikle birlikte gösterilmesi gerekmektedir.
Ücretler ve Politikalar
  • 19 ve 20 arasındaki girişler için geç giriş ücreti alınır
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: konaklama başına 250 ZAR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Langebaan Hakkında Daha Fazlası

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 21