Nuova Locanda Belvedere

Via Carlo Mezzacapo, 1, Mestre
Oda
39+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Havaalanı Transferi
  • Wi-Fi
  • Otopark
  • Teras
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Porto Marghera0.6 km
  • M9 Mestre Müzesi1.8 km
  • Corso Tiyatrosu1.9 km

Odalar

8

Tek Büyük Yataklı Oda

16 m2
2 kişilik
4

Dört Kişilik Oda

20 m2
4 kişilik
7

Üç Kişilik Oda

18 m2
3 kişilik
4

Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

9 m2
1 kişilik

Yorumlar

6.6/10
Orta
0 doğrulanmış yorum
Temizlik7.6
Personel ve servis7
Konum7
3/0 yorum gösteriliyor
Tüm yorumları göster

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Havaalanı TransferiÜcretli
  • Wi-Fi
  • Otopark
  • Sokak dışı otopark
  • Açık otopark
  • Bagaj Saklama

Oda Özellikleri

  • Teras

Otel Hakkında

Nuova Locanda Belvedere size Mestre (Marghera) bölgesinde, Porto Marghera ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Piazzale Roma ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Venedik Limanı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Porto Marghera - 1 km / 0,6 mi
Piazza Ferretto - 2,1 km / 1,3 mi
Toniolo Tiyatrosu - 2,2 km / 1,4 mi
Forte Marghera - 3,5 km / 2,2 mi
San Giuliano Park - 4 km / 2,5 mi
Villa Salus Hastanesi - 4,8 km / 3 mi
Porte di Mestre Alışveriş Merkezi - 6 km / 3,7 mi
Villa Foscari La Malcontenta - 6,2 km / 3,9 mi
Ospedale dell'Angelo - 6,3 km / 3,9 mi
Venedik Limanı - 8,7 km / 5,4 mi
Tronchetto Su Otobüsü Durağı - 8,8 km / 5,5 mi
Piazzale Roma - 8,9 km / 5,5 mi
Papadopoli Bahçeleri - 8,9 km / 5,5 mi
Venice Marina - 9 km / 5,6 mi
Scuola Grande di San Rocco - 9,1 km / 5,6 mi

Tercih edilen havaalanı Nuova Locanda Belvedere Marco Polo Havaalanı (VCE) - 17,9 km / 11,1 mi mesafede

Otel Koşulları

Giriş Saati
14:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı ya da nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - 23 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlerin giriş talimatları ve akıllı kilit detayları için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir. Venedik'teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik'e girebilmek için kişi başı günlük 5 Euro erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik'te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.comune.venezia.it adresini ziyaret edin.
Ücretler ve Politikalar
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 10 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18