Natureza Eco Lodge






- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark

- Águia Branca Rezervi0.1 km
- Lavandário Pedra Azul5.1 km
- Pedra das Flores Dağı6.6 km
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- Açık hava mobilyaları
- Konferans Salonu
- Sigara içme alanları
- İskele
- Açık hava eğlence alanı
- Açık tenis kortu
- Ekotur
- Basketbol
- Voleybol
- Golf sürüş sahası
- Çocuk Havuzu
- Açık büfe kahvaltı
- Kahvaltı
- Su sebili
- Restoran
Natureza Eco Lodge misafirlere Vargem Alta bölgesinde, göl üzerinde, Águia Branca Rezervi yakınında ve Lavandário Pedra Azul ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf otel Pedra Azul Eyalet Parkı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Pedra Azul Dağı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.
Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Vargem Alta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 ayak kare alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.
Águia Branca Rezervi - 0,1 km / 0,1 mi
Pedra Azul Eyalet Parkı - 4,5 km / 2,8 mi
Lavandário Pedra Azul - 5,4 km / 3,4 mi
Pedra Azul Dağı - 14,6 km / 9,1 mi
Pedra das Flores Dağı - 14,6 km / 9,1 mi
Artelatte Geleneksel Peynirleri - 23,8 km / 14,8 mi
Parque dos Cachorros - 41,5 km / 25,8 mi
Alta Şelalesi - 46,2 km / 28,7 mi
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir















