Mole Residence by Homenhancement

32 Rue du Môle, Cenevre
Odalar
12+
Öne Çıkan Özellikleri
    Haritada Göster
    Bölgeyi Keşfet
    • The Library In English0.4 km
    • Sisi Anıtı0.5 km
    • St. James Yolu0.5 km

    Odalar

    6

    Basic Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

    2 kişilik
    6

    Standard Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

    2 kişilik

    Otel Özellikleri

    Genel Özellikler

    • Kuru Temizleme
    • Sigara İçilmeyen Alan
    • Tekerlekli sandalye erişimine uygun değil
    • Erişilebilir servis aracı yok

    Otel Hakkında

    Mole Residence by Homenhancement size Cenevre (Geneva Kent Merkezi) bölgesinde, Birleşmiş Milletler Avrupa Genel Merkezi ve CERN ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire La Perle-du-Lac Parkı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Pâquis Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

    Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz internet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 25 inç düz ekran televizyon sunulur.

    Otel Koşulları

    Giriş Saati
    14:00
    Çıkış Saati
    10:00
    Otel Koşulları
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
    Konaklama ve Oda Politikaları
    Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlere, giriş talimatları ve erişim kodu varışlarından önceki 48 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine ulaşabilir. Misafirlerin, giriş işleminden önce konaklama yerinin EVVA Airkey adlı mobil uygulamasını indirmeleri gerekmektedirKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    Ücretler ve Politikalar
    • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 250 CHF.

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Önemli Bilgiler

    Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
    Çocuklar
    Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
    Evcil Hayvan
    Evcil hayvan kabul edilmez
    Sigara
    Odalarda sigara içilmez
    Minimum Yaş
    Giriş için minimum yaş: 18