Mansion by Cheers






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Otopark
- Teras

- Mozaik Müzesi0.2 km
- Çatladıkapı0.2 km
- Arasta Bazaar0.2 km
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Bagaj Saklama
- 24 saat açık resepsiyon
- Teras
- Kahvaltı
- Barbekü
- ortak alanlarda kahve/çay
- Açık büfe kahvaltı
İstanbul (Sultanahmet) bölgesindeki Mansion by Cheers Aya Sofya ve Sultanahmet Camii ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan konaklama yeri Sultanahmet Meydanı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Boğaziçi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.
12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Misafirlere yemek servisi için Lovecrumbs Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.
Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.
Aya Sofya - 0,6 km / 0,4 mi
Sultanahmet Camii - 0,6 km / 0,4 mi
Sultanahmet Meydanı - 0,6 km / 0,4 mi
Küçük Ayasofya Camii - 0,7 km / 0,4 mi
Türk ve İslam Sanatları Müzesi - 0,7 km / 0,5 mi
Yerebatan Sarnıcı - 0,7 km / 0,5 mi
Gülhane Parkı - 1 km / 0,6 mi
İstanbul Arkeoloji Müzeleri - 1 km / 0,6 mi
Çemberlitaş Sütunu - 1,1 km / 0,7 mi
Boğaziçi - 1,2 km / 0,8 mi
Kapalı Çarşı - 1,4 km / 0,9 mi
Beyazıt Meydanı - 1,7 km / 1,1 mi
Topkapı Sarayı - 1,8 km / 1,1 mi
Mısır Pazarı - 1,8 km / 1,1 mi
Eminönü Meydanı - 1,9 km / 1,2 mi
En yakın havaalanları:
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (SAW) - 45,2 km / 28,1 mi
İstanbul (IST) - 47,1 km / 29,3 mi
Mansion by Cheers için önerilen havaalanı İstanbul (IST).
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 20 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.























